oliweczkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dwoje z 18 i 19 dnia cyklu przy 28 dniowych.Dziewczyny oszaleje z ciekawości..
Bardzo dziś boli mnie prawy jajnik i piersi..
14.07 - owulacja
18.07 - zbilizenie
(Dziś) 21.07 - ból piersi i jajnika prawego
Kiedy mogę spróbować zrobic BETA HCG??
A jak brodawki? U mnie całe piersi też są objawem, ale to łatwo pomylić z zwykłym PMSem. Natomiast brodawki to już szaleństwo na prawie tydzień przed @Masz racje ale np. Na spirale jakoś szkoda mi zdrowia bo męża w roku prawie 8msc nie ma obecnie :/ to po co truć się hormonami... miedzianej próbowałam to ból był niesamowity i wyciągnęłam... także u nas jedynie „przerywany”.. do tej pory 4 lata jest ok, ale teraz jakoś właśnie mam „dziwne objawy”
Myślisz, że bolące brodawki mogą być objawem wczesnej ciąży? mnie bolą właśnie. Owulacja 16 lipca. Nigdy mnie nie bolały ani przed okresem ani w trakcie owulacji. A teraz po owulacji zaczęły mnie boleć.A jak brodawki? U mnie całe piersi też są objawem, ale to łatwo pomylić z zwykłym PMSem. Natomiast brodawki to już szaleństwo na prawie tydzień przed @
Szczerze to nie wiem, u mnie tak było, ale myślę, że u Ciebie stres swoje robi. Dla spokoju idź 7 dni po stosunku na betę, co prawda nie możesz mieć pewności, że wynik będzie wiarygodny na 100%, ale skoro testy już wtedy deklarują to beta tym bardziej. A co do brodawek to mega sterczące i twarde (większe niż zawsze). Ja nie wierzyłam, bo po moich przejściach to ja już nie wierzę sobie tylko wynikom.Myślisz, że bolące brodawki mogą być objawem wczesnej ciąży? mnie bolą właśnie. Owulacja 16 lipca. Nigdy mnie nie bolały ani przed okresem ani w trakcie owulacji. A teraz po owulacji zaczęły mnie boleć.
Zobaczymy jak to będzie :-)Szczerze to nie wiem, u mnie tak było, ale myślę, że u Ciebie stres swoje robi. Dla spokoju idź 7 dni po stosunku na betę, co prawda nie możesz mieć pewności, że wynik będzie wiarygodny na 100%, ale skoro testy już wtedy deklarują to beta tym bardziej. A co do brodawek to mega sterczące i twarde (większe niż zawsze). Ja nie wierzyłam, bo po moich przejściach to ja już nie wierzę sobie tylko wynikom.
Wlansie dziś kupiłam test z czułością 10mg niby „pokazuje ciąże już 6 dni po stosunku” także jutro będę podejmowac probeSzczerze to nie wiem, u mnie tak było, ale myślę, że u Ciebie stres swoje robi. Dla spokoju idź 7 dni po stosunku na betę, co prawda nie możesz mieć pewności, że wynik będzie wiarygodny na 100%, ale skoro testy już wtedy deklarują to beta tym bardziej. A co do brodawek to mega sterczące i twarde (większe niż zawsze). Ja nie wierzyłam, bo po moich przejściach to ja już nie wierzę sobie tylko wynikom.
o super daj znać jak wyjdzie.Wlansie dziś kupiłam test z czułością 10mg niby „pokazuje ciąże już 6 dni po stosunku” także jutro będę podejmowac probe
ja przy cyklach 35 dniowych test robiłam w dniu 32 i betę tez w tym samym dniu (wyszła 32,2) test wyszedł jasny ale byłDziewczyny oszaleje z ciekawości..
Bardzo dziś boli mnie prawy jajnik i piersi..
14.07 - owulacja
18.07 - zbilizenie
(Dziś) 21.07 - ból piersi i jajnika prawego
Kiedy mogę spróbować zrobic BETA HCG??
I jak coś wiesz ?Myślisz, że bolące brodawki mogą być objawem wczesnej ciąży? mnie bolą właśnie. Owulacja 16 lipca. Nigdy mnie nie bolały ani przed okresem ani w trakcie owulacji. A teraz po owulacji zaczęły mnie boleć.
I jak coś wiesz ?