reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KIEDY NA ZAKUPY?

Mamaax3

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,mam pytanie do lutowek-kiedy planujecie zaczac gromadzic rzeczy na wyprawke dla malucha?a dokladniej jaki okres ciazy uwazacie za odpowiedni i bezpieczny na takie zakupy ?

reklama
Ja w sierpniu już będę się rozglądać ale na razie nie kupować i muszę przejrzeć rzeczy które mam po pierwszym dziecku. A w wir zakupów się rzucę po wiadomości o plci

Tez mialam w planach poczekac do momemtu kiedy poznam plec dziecka....mam tylko nadzieje ze nic juz sie w pozniejszym czasie nie zmieni....bo i takie syruacje sie zdarzaja ;)

Ja pòki co to tylko zakupy dla przyszłej mamy uskuteczniam :) wczoraj nabyłam dwie pary spodni z gumką na brzuszek :) super sprawa, zupełnie inny komfort :) teraz mam w planach poduszkę do spania w kształcie literki C.

Zgadzam sie:),sama posiadam takie w swojej garderobie i daje im duzy plus...wczoraj bylam na wizycie i prawdopodobnie juz w lutym ma swiecie pojawi sie moja upragniona córeczka :-D teraz czekam tylko ma badanie polowkowe i jesli plec sie potwierdzi to zaczynam buszowac po sklepach w poszukiwaniu garderoby dla mojego malenstwa

A ja myślę, że zacznę w grudniu, ale dlatego, że wtedy zaczynają się wyprzedaże więc będzie można ostro poszaleć :-) :);)

A ja myślę, że zacznę w grudniu, ale dlatego, że wtedy zaczynają się wyprzedaże więc będzie można ostro poszaleć :-) :);)

W pierwszej wersji tez zakladalam grudzień,ale mam obawy ze nie wytrzymam tak długo choc wieksze zakupy tez planuje dopiero na koniec i poczatek roku (wozek,fotelik,łozeczko itp)

reklama
A propo myslalyscieie juz jaki typ wozka wybierzecie? 1,2,3 w jednym?ja szczerze nie mam pojęcia i coraz wiekszy metlik w glowie....kazdy ma swoje wady i zalety i ciezko sie zdecydować

Do góry