O,a jaki to wózek? Pytam, bo szukam takich z przekladana rączką i nigdzie nie ma. My myślimy o emmaljunga, bo byliśmy w sklepie i kolosalne różnica w prowadzeniu, Ale cena też kolosalna. Więc teraz śledzę olx i jak się coś trafi to od razu kupimy. Moja mama jest super przesądna i mi nagadała, że nie kupuje się wózka przed narodzinami, Ale cóż... To kiedy się kupuje? Jak wyjdziemy ze szpitala to mąż zamiast z nami siedzieć będzie jeździł za wózkiem?Hej dziewczyny .Zakup wozka mam za sobą, udalo mi się znaleźć wielofunkcyjny z prekladana rączka,z czego bardzo się ciesze.Niektorzy sa zaskoczeni ze kupilam go tak wczesnie,ale ja iwazam ze skoro jest okazja to trzeba ja łapacpoza tym dwudziesty tydzień ciąży za nami, wiec hyna można soboe poszalec
reklama
Katrina1993
Zaangażowana w BB
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY VERDI LASER 3W1+TORBA +DODATKI !!!
A co dziewczyny myslicie o tym? [emoji4]
Ostatnia edycja:
Mamaax3
Zaciekawiona BB
Link do: WÓZEK DZIECIĘCY VERDI LASER 3W1+TORBA +DODATKI !!!
To zalezy od tego czego od wozka oczekujesz...dla mnie ważna byla przekladana raczka,wiem że wózki ktore jej nie maja na dłuższą mete sa uciazliwe w obsłudze,bo trzeba za kazdym razem przekladac gondole chcac zmienic kierunek jazdy,dwa ze z tego co widze wozek ktory znajduje sie w linku ma metalowy stelaz,a wiem ze lepsze sa te z aluminiowym gdyz sa lżejsze,fajnie ze ma pompowane koła,ale z tego co czytalam lepiej kupic wozek 2w1 a fotelik dokupić osobno bo ponoc te foteliki sprzedawane z wozkami nie spełniają standardów bezpieczeństwa
Katrina1993
Zaangażowana w BB
Dzieki za opinie [emoji4]To zalezy od tego czego od wozka oczekujesz...dla mnie ważna byla przekladana raczka,wiem że wózki ktore jej nie maja na dłuższą mete sa uciazliwe w obsłudze,bo trzeba za kazdym razem przekladac gondole chcac zmienic kierunek jazdy,dwa ze z tego co widze wozek ktory znajduje sie w linku ma metalowy stelaz,a wiem ze lepsze sa te z aluminiowym gdyz sa lżejsze,fajnie ze ma pompowane koła,ale z tego co czytalam lepiej kupic wozek 2w1 a fotelik dokupić osobno bo ponoc te foteliki sprzedawane z wozkami nie spełniają standardów bezpieczeństwa
aga6
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny jestem marcową mamą 2017 i teraz będę lutową 2019. Spodziewam się synka i w związku z tym wyprzedaję ciuszki po córce ;-) może jesteście zainteresowane? Piszcie na priv to wyślè Wam link do olx. Dzis lub jutro wystawię jeszcze te w rozmiarze 0-3;-) mozliwa sprzedaż lub wymiana na ciuszki chłopięce. Przykładowe zdjècia:
Załączniki
Karola2453
Zaangażowana w BB
Witajcie! Może któraś przyszła mama małej księżniczki się skusi, polecam!
Link do: Mega paka dla niemowlaka 0-6mcy
Klara.Maj
Zaciekawiona BB
Ja kupiłam wózek miesiąc przed porodem i uważam ze na spokojnie wszystko miałam ogarnięte . Wózek kupiliśmy anex cross bo moja siostra miała i mówiła ze super się sprawdza i rzeczywiście miała racjeO,a jaki to wózek? Pytam, bo szukam takich z przekladana rączką i nigdzie nie ma. My myślimy o emmaljunga, bo byliśmy w sklepie i kolosalne różnica w prowadzeniu, Ale cena też kolosalna. Więc teraz śledzę olx i jak się coś trafi to od razu kupimy. Moja mama jest super przesądna i mi nagadała, że nie kupuje się wózka przed narodzinami, Ale cóż... To kiedy się kupuje? Jak wyjdziemy ze szpitala to mąż zamiast z nami siedzieć będzie jeździł za wózkiem?
reklama
Martitta88
Fanka BB :)
Wątek już stary, ale może a nuż mi się uda uzyskać odpowiedź... Może mi któraś z Was, która posiada Aero Tutis, powiedzieć, czy jest z niego zadowolona? W internecie ciężko znaleźć opinie, a Wy już będziecie miały sprawdzone te wózki... Z góry bardzo dziękuję, oponia o Tutis Viva Life też mile widziana
reklama