Kurcze laski a ja mam problem z materacykiem do łóżeczka... moje stare łózeczko słabo wymiarowe jest... ma 109,5cm x 55,5 cm... Kto je robił cholerka? Myślicie, że są takie materacyki dla niemowlaczków na zamówienie robione? Bo takich gotowców nie znajde :/
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Doggi - szczerze to nie mam pojęcia, osobiście się nie spotkałam ale jak dobrze poszukasz to na pewno znajdziesz, jak coś znajdę to dam znać
Kurcze laski a ja mam problem z materacykiem do łóżeczka... moje stare łózeczko słabo wymiarowe jest... ma 109,5cm x 55,5 cm... Kto je robił cholerka? Myślicie, że są takie materacyki dla niemowlaczków na zamówienie robione? Bo takich gotowców nie znajde :/
Doggi wiem, ze w firmie JANPOL robią na zamówienie ale jaki koszt - nie mam pojęcia
Janpol - materace hotelowe, lateksowe, rehabilitacyjne, stela
edytka204
Początkująca w BB
Doggi właśnie dzisiaj chodziłam po sklepach i pytałam o materacyki bo moje łóżeczko niestety też niewymiarowe-96x68, i u mnie w Smyku pani powiedziała że robią na zamówienie, ale możesz też na allegro pytać u producentów czy robią takie.
mysia23
mama dwójeczki
Setana jeżeli chodzi o kolor żółty to masz gwarancje, zę małe czarne muszki o robaczki będą do was ciągnąc jak do lampy...
Dziękuje ci bardzo za informacje o materacach....no a jeżeli chodzi o ten otulaczek to jeżeli kupię to ten cieńszy, będzie lato, nie chce żeby mała sie zapociła...będę mieć grubszy rożek i chyba to będzie dobre rozwiązanie...
Ja zachwycam się pościelą STERNTALER i sama rozważam jej zakup wraz z ochraniaczem, np tego wzoru Kucyk Paula
Ochraniacz do łóżeczka Kucyk Paula Sterntaler (1560411419) - Aukcje internetowe Allegro
Albo tego Kotka Katinka - koniecznie chce różową, bo niebieskie pościeli jaz mam
Ochraniacz do łóżeczka Kotka Katinka Sterntaler (1562864057) - Aukcje internetowe Allegro
do tego dokupiłabym ten otulaczek...
no ale to trochę drożej mnie wyjdzie niż myślałam,bo jeszcze do tego musiałbym dokupić wypełnienia...
mrsmoom dzieki wilkie za info...no wąłsnie czytałam, ze materac ma sie dopasowywać, ale nie może byc za miękki...gryka pianka kokos takie nie są, lateks sprawdza sie w 100%...myślałam jeszcze o sprężynowym otoczonym pianka, ale sama nie wiem?
doggi trudna sprawa z tym materacem może być...na pewno jak trafisz na producenta to zrobią ci materacyk, ale jaki koszt bedzie trudno powiedzieć...
o właśnie kurier przywiózł mi łóżeczko....:-):-)
Dziękuje ci bardzo za informacje o materacach....no a jeżeli chodzi o ten otulaczek to jeżeli kupię to ten cieńszy, będzie lato, nie chce żeby mała sie zapociła...będę mieć grubszy rożek i chyba to będzie dobre rozwiązanie...
Ja zachwycam się pościelą STERNTALER i sama rozważam jej zakup wraz z ochraniaczem, np tego wzoru Kucyk Paula
Ochraniacz do łóżeczka Kucyk Paula Sterntaler (1560411419) - Aukcje internetowe Allegro
Albo tego Kotka Katinka - koniecznie chce różową, bo niebieskie pościeli jaz mam
Ochraniacz do łóżeczka Kotka Katinka Sterntaler (1562864057) - Aukcje internetowe Allegro
do tego dokupiłabym ten otulaczek...
no ale to trochę drożej mnie wyjdzie niż myślałam,bo jeszcze do tego musiałbym dokupić wypełnienia...
mrsmoom dzieki wilkie za info...no wąłsnie czytałam, ze materac ma sie dopasowywać, ale nie może byc za miękki...gryka pianka kokos takie nie są, lateks sprawdza sie w 100%...myślałam jeszcze o sprężynowym otoczonym pianka, ale sama nie wiem?
doggi trudna sprawa z tym materacem może być...na pewno jak trafisz na producenta to zrobią ci materacyk, ale jaki koszt bedzie trudno powiedzieć...
o właśnie kurier przywiózł mi łóżeczko....:-):-)
Wg Zawistowskiego sprężynowy to przesada, jak możesz 300zł wydać to kupuj lateks, a jak nie to piankowy ale sprężysty. Mój pomimo mat kokosowych jest sprężysty, obmacałam go dokładnie w Świecie Dziecka zanim zamówiłam na Allegro
Aestima
Fanka BB :)
Mysia- kucyk ładniejszy od kotka) ale strasznie drogie te rzeczy mają- moim zdaniem przesada...
Doggi- mam nadzieję, ze znajdziesz ten materacyk!
Setana- a biały kocyk nie może być? będzie Ci do wszystkiego pasował
U mnie w temacie zakupowym póki co cisza... Jestem z siebie dumna!
Doggi- mam nadzieję, ze znajdziesz ten materacyk!
Setana- a biały kocyk nie może być? będzie Ci do wszystkiego pasował
U mnie w temacie zakupowym póki co cisza... Jestem z siebie dumna!
mysia23
mama dwójeczki
Mysia- kucyk ładniejszy od kotka) ale strasznie drogie te rzeczy mają- moim zdaniem przesada...
Aestima ale jak w porównaniu z ferretti które brałam pod uwagę albo Gluck, to chyba nie najgorzej...a chciałm coś dobrego, bo poźniej to do wyrzucenia po 2-3 praniach sie nadaje...wiem coś o tym
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Ja ogólnie nie będę miała pościelki na razie (kocyki, otulaczki i śpiworki), ale dostałam od znajomej po jej synku pościelkę z ikei w jeżyki i jest w super stanie (a była intensywnie używana). A kosztowała pewnie nie więcej niż 50 zł..
Podziel się: