reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Moje sprawozdanie z biedronki: było tylko kilka sztuk, wszystkie różowe... nie kupiliśmy z mężem

Sprawozdanie z Peppco: śliczne ręczniczki kąpielowe z kapturkami :) kupiliśmy jeden z żabką :) i kocyk polarowy z dinozaurem i kilka pieluszek tetrowych i trochę ciuszków i gryzaczek i flanelową pieluszkę w słodkie słoniki... Duży wybór ubranek i innych rzeczy dla maluszków :) całkiem niedrogo :D

reklama
dziewczyny u mnie w mieście są 4 biedronki, a bodziaki były w jednej - otwartej przed świętami.

agabre jednak coś fajnego jest w pepco, ja mam jutro dwa po drodze do przychodni :-)

Z tym peppco to pewnie jak z biedronkami. Byłam ostatnio w dwóch i w jednym cuda na kiju a w innym prawie pusto, zależy jak się trafi ;)

Dość często ładne rzeczy widzę w lidlu :) ostatnio były bodziaki disneya, wcześniej śpiworki do spania z eskimoskami :D takie mięciutkie i cieplutkie.

Ostatnia edycja:
Muszę Wam się pochwalić koniecznie.Jutro jadę kupić ten wózeczek o którym mówiłam :tak:Babeczka chce 900 zł za niego.Jest na gwarancji jeszcze.Kupili go rok temu.Jest w idealnym stanie...myslicie ,że warto??Bo strasznie się napaliłam...;-)
Quinny Speedi (gondola+spacerówka+fotelik) (1411596559) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek ten bardzo dobrze znam bo użytkuje go moja siostra.Nawet dokładnie ten sam kolor.
Wózek ciężki , mechanizm składania niestety zepsuł się po roku użytkowania, niefajnie się rozkłada do pozycji leżącej bo są z tyłu takie pasy i trzeba je ręcznie przesuwać. Spacerówka bardzo duża i jak dziecko jest już za duże do gondoli to jeszcze za małe jest na spacerówkę bo lata w niej na wszystkie możliwe strony.I największy jak dla mnie minus siedzisko tylko i wyłącznie montuje się w kierunku jazdy.Dla mnie priorytetem jest widzieć dziecko w wózku , szczególnie wiosną i latem bo miałam kilka razy taką sytuację że małemu siedziała pszczoła na buziaczku a ja tego nie widziałam .Raz też odpiął sobie pasy i wyszedł kiedy ja jechałam wózkiem.

Wózek wizualnie bardzo mi się podoba bo uwielbiam 3 kołowce i na pewno też 3 kołowiec kupie.

A nie zastanawiałaś się nad maxi cosi mura 3 ? mi chodzi po głowie i jeszcze abc design rodeo lub cobra.

Wracając do tematu nie sugeruj się wyłącznie moją oceną tego wózka bo wiadomo że każdy ma inne priorytety .Mam nadzieję że dobrze wszystko przemyślisz:-) jak się zdecydujesz to napisz:-)

Agatka x-lander ma bardzo dobre opinie, powiedziałabym nawet że wyjątkowo dobre jak na wózki (wiadomo, opinie są często bardzo sprzeczne, bo każdy potrzebuje czegoś innego). Też się nad nim długo zastanawiałam, myślałam o używanym, ale mnie zniechęca zbyt mała gondola, na jesień już za bardzo nie wystarczy. Ogólnie wózek jest super!

katamisz ja myslę, że ceny wcale nie są przesadzone. Wiadomo, że jak się widzi np 80 zł to sie wydaje, że to dużo ale jak policzysz ile masz za to ubranek i jakiej jakości to już wychodzi całkiem nieźle.

Ostatnia edycja:
Katamisz, znam kilka dziewczyn, które używają tego wózka i są bardzo zadowolone, więc jak widać opinie są różne (jak o każdym wózku). Jak dla mnie wadą jest bardzo mała gondola, nie starczy Ci na bank na zimę.. Podobnie zresztą jak x-lander.

Poszukaj tutaj opinii Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Pepco znam i bardzo lubię, ale tutaj nie ma... Odwiedzam, jak jeżdżę do kuzynki nad morze :)

Do Waszych linków z zestawami nawet nie zaglądam, za łatwo daję się skusić, a kasy ostatnio nie mam...

katamisz ja myslę, że ceny wcale nie są przesadzone. Wiadomo, że jak się widzi np 80 zł to sie wydaje, że to dużo ale jak policzysz ile masz za to ubranek i jakiej jakości to już wychodzi całkiem nieźle.

traschka
nie mówiłam o przesadzonych cenach na wszystkich aukcjach :) Uwierz znalazłam wiele takich aukcji gdzie ktoś wystawia 15 sztuk mało atrakcyjnych rzeczy i wstawia opcje kup teraz rzędu 200 zł...fakt w przeliczeniu na ilość ciuszków to może nie dużo ale nie zawsze cena idzie w parze z jakością tych rzeczy!!Ja kiedyś się o tym nieraz przekonałam na allegro...:wściekła/y:

Katamisz, znam kilka dziewczyn, które używają tego wózka i są bardzo zadowolone, więc jak widać opinie są różne (jak o każdym wózku). Jak dla mnie wadą jest bardzo mała gondola, nie starczy Ci na bank na zimę.. Podobnie zresztą jak x-lander.

Poszukaj tutaj opinii Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Dzięki zeberka za linka napewno poczytam.Mnie ten wózeczek się bardzo podoba nawet bardziej od Quinny buzz.Mój brat miał kiedyś taki i byli bardzo zadowoleni.Fakt gondolkę mają bardzo małą...to jedyny minus...zależy jaka dzidzia mi się urodzi:)

Wózek ten bardzo dobrze znam bo użytkuje go moja siostra.Nawet dokładnie ten sam kolor.
Wózek ciężki , mechanizm składania niestety zepsuł się po roku użytkowania, niefajnie się rozkłada do pozycji leżącej bo są z tyłu takie pasy i trzeba je ręcznie przesuwać. Spacerówka bardzo duża i jak dziecko jest już za duże do gondoli to jeszcze za małe jest na spacerówkę bo lata w niej na wszystkie możliwe strony.I największy jak dla mnie minus siedzisko tylko i wyłącznie montuje się w kierunku jazdy.Dla mnie priorytetem jest widzieć dziecko w wózku , szczególnie wiosną i latem bo miałam kilka razy taką sytuację że małemu siedziała pszczoła na buziaczku a ja tego nie widziałam .Raz też odpiął sobie pasy i wyszedł kiedy ja jechałam wózkiem.

Wózek wizualnie bardzo mi się podoba bo uwielbiam 3 kołowce i na pewno też 3 kołowiec kupie.

A nie zastanawiałaś się nad maxi cosi mura 3 ? mi chodzi po głowie i jeszcze abc design rodeo lub cobra.

Wracając do tematu nie sugeruj się wyłącznie moją oceną tego wózka bo wiadomo że każdy ma inne priorytety .Mam nadzieję że dobrze wszystko przemyślisz:-) jak się zdecydujesz to napisz:-)

cinamon mnie się wydaje ,że właśnie ten wózek należy do lekkich...cała reszta polskich producentów które akurat widziałam była ciężka.Z resztą nie ma tak naprawdę idealnego wózka...w każdym wózku znajdziemy coś co będzie nam przeszkadzało.
Sama już niewiem.Napewno jestem umówiona z babeczką na dzisiaj na 19 i pojedziemy tam obejrzymy i jak będzie idealny to go kupię.Pózniej porobię zdjęcia i wyślę Wam.Mnie on się bardzo podoba.I tak jak pisałam już zebrze mójego brata córeczka 2 letnia jezdziła w takiej spacerówce i sprawdzał się w każdych warunkach...

Ostatnia edycja:
reklama
kochane brzuchatki !! ;-)

wrzucam link na picasse do fotek 7 ubranek które obrobiłam :) wybrałam te których stan jest najlepszy i nie wyglądają na używane, zresztą niektóre z nich były kupione jeszcze z metkami :)

ogólnie rzecz biorąc:

- są z second handu
- niektóre były nieużywane inne były używane
- wszystkie sprowadzane były z UK
- ciuszki są wyprane i nie mają żadnych plamek

cena każdej sztuki to 3 złotych :) plus koszt wysyłki w zależności ile sztuk się zmieści do koperty lub paczuszki (do dogadania)

Mam tylko jedną prośbę: jeśli ktoś by się zdecydował na zakup to zrobię szybką aukcję na allegro i od razu może to kupić bo potrzebuję 10 komentów, żeby założyć konto firma i sprzedawać kosmetyki :)

Link: Picasa Web Albums - Monika Dębska - ciuszki allegro

Do góry