reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

ironia śliczne te ciuszki, szczególnie sukienusie, kupiłabym je ale nie wiem kto u mnie mieszka. Jak zostanie cos do przyszłego tygodnia i dowiem sie, ze to córcia to chętnie kupię, jak jeszcze cos zostanie

reklama
spoko nie ma problemu :) zreszta zawsze moge poprosic mame zeby cos kupiła jak znajdzie ładne ciuszki :) ona ma jakiś taki talent do wyszukiwania fajnych ciuszków :)

dobra Ironio moja kochana ja chcę te body z Upsy Daisy,bo mój Anti uwielbiał tę bajkę jak był mniejszy,jak będzie dziewczynka,to akurat rozmiar na lato,a jak nie,to komus podaruję,za 3 zł to żadne pieniądze. dam ci na priv moje dane a ty mi daj nr konta ok?albo na allegro jak potrzebujesz
daj namiary

już kupiłam,zapakuj w zwykłą koperte albo powiterzną.myślę,że bedzie mniej ważyć,to daj znać. to ci wyślę odpowiednią kwotę ok? D.jak zobaczy,że wartość przesyłki 3x większa niż towaru to mnie z domu wygna:-D

sprawdziłam i powinno się zmieścic :) to z koperta i znaczkiem powinno wyjść za transport 5 zł suma 8 :) mozesz dziś wysłac to jutro bym nadała list bąbelkowy? :)

ironia, powinno się zmieścic. ja to w ogóle nie rozumiem czemu ceny dostawy na allegro są takie wysokie- sprzedawałam jednej babce welurowe śpioszki, body śliniaczek i skarpetki i włożyłam to do dużej bąbelkowej koperty- na poczcie chcieli za to 3 zł a ja wszędzie płacę za przesyłkę ok 10 zł.

ironia czyli wystarczy ci 8 zł?żeby nie było za mało;-)
aestima bo może większość ludzi wpisuje jak teraz Ironia z głównego cennika a w rzeczywistości może wyjść taniej(nasza sytuacja),ale nie wnikaja w szczegóły,bo zarabiają na tym

reklama
ja te peirwsze koszty patrzyłam jako paczkę i dlatego wyszło ok 10 zł

moze dlatego że niektore głupie baby na poczice robią problemy, że to musi wg nich być paczka chociaż wymiary pasują i do listu...pojęcia nie mam :)

a może to jest koszt : wysyłka + koperta? :)

Do góry