reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
dobra Ironio moja kochana ja chcę te body z Upsy Daisy,bo mój Anti uwielbiał tę bajkę jak był mniejszy,jak będzie dziewczynka,to akurat rozmiar na lato,a jak nie,to komus podaruję,za 3 zł to żadne pieniądze. dam ci na priv moje dane a ty mi daj nr konta ok?albo na allegro jak potrzebujesz
daj namiary
daj namiary
justynko przesyłam link do aukcji
Różowe Body Upsy Daisy (1419033682) - Aukcje internetowe Allegro
jesli chodzi o koszt wysyłki to wziełam z cennika poczty polskiej jako paczka, ale nie wiem może zmieści się to do listu? jak myślicie?
Różowe Body Upsy Daisy (1419033682) - Aukcje internetowe Allegro
jesli chodzi o koszt wysyłki to wziełam z cennika poczty polskiej jako paczka, ale nie wiem może zmieści się to do listu? jak myślicie?
Aestima
Fanka BB :)
ironia, powinno się zmieścic. ja to w ogóle nie rozumiem czemu ceny dostawy na allegro są takie wysokie- sprzedawałam jednej babce welurowe śpioszki, body śliniaczek i skarpetki i włożyłam to do dużej bąbelkowej koperty- na poczcie chcieli za to 3 zł a ja wszędzie płacę za przesyłkę ok 10 zł.
justynka1
Mamusia Antoniusia
ironia czyli wystarczy ci 8 zł?żeby nie było za mało;-)
aestima bo może większość ludzi wpisuje jak teraz Ironia z głównego cennika a w rzeczywistości może wyjść taniej(nasza sytuacja),ale nie wnikaja w szczegóły,bo zarabiają na tym
aestima bo może większość ludzi wpisuje jak teraz Ironia z głównego cennika a w rzeczywistości może wyjść taniej(nasza sytuacja),ale nie wnikaja w szczegóły,bo zarabiają na tym
reklama
ja te peirwsze koszty patrzyłam jako paczkę i dlatego wyszło ok 10 zł
moze dlatego że niektore głupie baby na poczice robią problemy, że to musi wg nich być paczka chociaż wymiary pasują i do listu...pojęcia nie mam
a może to jest koszt : wysyłka + koperta?
moze dlatego że niektore głupie baby na poczice robią problemy, że to musi wg nich być paczka chociaż wymiary pasują i do listu...pojęcia nie mam
a może to jest koszt : wysyłka + koperta?
Podziel się: