reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Aestima ja dziś natknęłam się na fajne ciuszki dla chłopca i niedrogie, ale aukcja ku końcowi się zbliżała. Chciałam kupić ale zdrowy rozsądek wziął górę, ze poczekam jeszcze ten tydzień. Jak coś znajdę fajnego to wkleję linka. :-)

świetne te rzeczy ja juz mam kilka uniwersalnych zakupionych. Ostatnio przyjaciółka dała mi cynk, że w biedronce świetne body są po 3 zł!!!! więc posłałam M jak jechał z pracy. Powiem Wam, że naprawdę fajne. Nie kupiłabym , jakby mi Aga nie powiedziała, że je używa dla swojej niespełna 2 letniej córci od urodzenia i jest zadowolona
Mój Olaf po pracy jechał do Biedrony własnie, więc dałam mu cynk o tych bodziakach. Wiecie po ile u nas były??? UWAGA! 1zł/szt... SZOK :) niestety w rozmiarze 62 tylko 3, zgarnął wszystkie ;)

zebra no nieźle :-)
co miasto to inne ceny, a pewnie w niektórych w ogóle nie będzie, a jeszcze dzis sie dowiedziałam, ze w pepco fajne pajace są no to jutro sie wybiorę:-)

kiedyś kupowałam ubranka na allegro ale to przestało się opłacać kiedy znalazłam takie targowisko w mieście gdzie mamusie sprzedają ubranka po swoich dzieciach.Są to bardzo dobre ubranka po 2, 3 , 5 zł. Można tam kupić wszystko, ubrania dla dorosłych też i dosłownie wszystko czego chcą pozbyć się inni. jestem tam w każdą sobotę i niedzielę jak tylko jest ciepło_Od jakiegoś czasu tylko tam ubieram mojego Jaśka

A w mojej biedronce nie widziałam kompletnie żadnych body...:wściekła/y:Tak to jest w wielkim mieście...wszystko ci sprzed nosa sprzątną!!
Śliczne te ciuszki na allegro.Ale niektóre zestawy mają naprawdę przesadzone ceny.
Ja też ostatnio zakupiłam zestaw na allegro pokazywałam Wam go tu na forum ale już tydzień na niego czekam i ciągle echo!!Wkurzam się już strasznie bo allegrowicz hrabia nawet nie odpisuje na moje maile!!Jak tak dalej będzie to zgłaszam to do allegro...

Muszę Wam się pochwalić koniecznie.Jutro jadę kupić ten wózeczek o którym mówiłam :tak:Babeczka chce 900 zł za niego.Jest na gwarancji jeszcze.Kupili go rok temu.Jest w idealnym stanie...myslicie ,że warto??Bo strasznie się napaliłam...;-)
Quinny Speedi (gondola+spacerówka+fotelik) (1411596559) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
my już po randce :-) milusio było...

Oglądaliśmy ten wózek- strasznie Nam się podobał... i stąd moje pytanie: czy któraś z Was Brzuchatki miała do czynienia z tym pojazdem? ;-)

X3 X-LANDER MEGAZESTAW 3w1 15 ELEMENTOW MEGATANIO (1402302355) - Aukcje internetowe Allegro

Proszę o jakiekolwiek wypowiedzi! Bo normalnie aż mamy ochote jutro jechać i go kupić...
My widzieliśmy tą wersje czerwoną- super, a na allegro fajna jest ta zielona, ale nie wiem czy nie będzie zbyt oczojebna :zawstydzona/y:

Do góry