reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Zeberko Pepco jest w Legionowie najbliżej.
No proszę :) Bedę musiała odwiedzić przy okazji ;) A Ty Kochana z Legionowa jesteś?

Dzięki zeberka za linka napewno poczytam.Mnie ten wózeczek się bardzo podoba nawet bardziej od Quinny buzz.Mój brat miał kiedyś taki i byli bardzo zadowoleni.Fakt gondolkę mają bardzo małą...to jedyny minus...zależy jaka dzidzia mi się urodzi:)
Dokładnie, jeśli urodzisz 2kg okruszka, to spokojnie zimę przejeździsz ;) Ja bardziej w kierunku 4kg się nastawiam ;)

Tak, mnie też wkurza, jak sprzedawcy zarabiają na przesyłkach, niejednokrotnie widziałam, jak ludzie pisali, że przesyłka zawiera dojazd na pocztę, opakowanie i znaczek...

Prawda jest taka, że większość ubranek, jakie mi się zdarza wysyłać pakuję w kopertę bąbelkową i wysyłam poleconym priorytetowym za 5,60zł...

reklama
Własnie mi kurier wtargał do domu mega karton z wózkiem :-).
Ale niestety muszę poczekać na męża, żedby to wszystko rozpakował bo ciężkie jest a ja nie chcę w ciązy się z tym szarpać. Zajrzałam tylko do środka, kolor piękny. Cały karton różnych rzeczy bo obok gondoli, spacerówki i fotelika tam mam jeszcze 10 gratisów. I przesyłka była darmowa :-)

super ten wózek,tylko powiedz mi,czy w spacerówce podnosi się podnózek i czy montuje się fotelik na nim?i czemu tak wczesnie kupilas?

Justynka - w spacerówce podnosi się podnóżek a fotelik można zamontować też. Kupiliśmy teraz bo nam się jeden kolor podobał a ten kolor był tylko na jednej aukcji tego sprzedawcy. Poza tym i tak byśmy musieli kupić a teraz akurat mieliśmy kasę więc kupiliśmy, potem kasy mogłoby nie być :-)

ja ostatnio weszłam na allegro na używane i tyle tego jest:szok: że zwątpiłam i jeszcze poczekam.w twoim wszystko mi się pdoba jeśli są te funkcje tylko u mnie sie sprawdziła tacka zamiast tego pałąka przy spacerówce ,bo kładłam tam małemu wszytko,picie,jedzenie i zabawki.
ja jeszcze poczekam z wózkiem ,teraz i tak nam się remont szykuje,poza tym mój D.chce kupić dom:sorry2:

reklama
zeberko mieszkam na Białołęce i mam blisko do Legionowa.Zawsze w soboty tam jestem na targu.A będe mieszkała jeszcze bliżej bo prawie w Legionowie ale to za jakiś czas dopiero.

Dorisa jaki masz kolor tego wózeczka?

Justynko a które wózki ci się podobają? Ja też szukam w allegro używanego .Chyba że ciotka mi w Niemczech kupi jakoś.
Ja dziś złożyłam wózek po Jasiu bo mamcia mi w pralni wyprała calutki teraz pachnący i czyściutki :)
Muszę go na allegro wystawić chociaż ciekawe czy ktokolwiek się zainteresuje bo teraz tyle tego wszystkiego jest.

dziewczynki dzieciate jakie miałyście wózki dla dzieci? i co z nimi zrobiłyście?

Do góry