reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zeberrko są jednak ludzie niezastąpieni mówił Ci juz ktoś o tym? Chyba muszę sobie stworzyć koleją ściągę, albo dokument w który to wszystko powklejam, bo nie sposób później odszukać coś na forum gdzie produkcja jak w fabryce na najwyższym poziomie. Bradzo Ci za te informację dziękuję, bo ciagle się zastanawiam jak to jest z tym rośnięciem maluszków.
Setana, nie mów mi tak, bo ja szybko się wzruszam ;)

Zołza, te poscielki znam :) Nie wiem, czy już kupiłaś, jeśli nie, to zastanów się, cyz na pewno pościel do wózka jest Ci potrzebna, będzie lato - ciepło, a potem na jesieni przydadzą się już śpiworki bardziej ;)

dziewczyny ja się zgadzam, że coccodrillo to droga marka, ale moja mama chodzi tam tylko do kosza na przeceny i wyprzedaże i buszuje, a ja jej nie zabronię :-) jak chce kupować do maluszka to niech kupuje :-)

Zołza świetne te zakupy

Misialina wybieram sie dziś do wodzisławia i może zajrzę do sklepu Tako :-)

A ja pościeli wogóle nie kupuję, bo wszystko obiecali mi rodzice. Łóżeczko mam po nas no to wyposażenie mama moja jedno kupi a drugie uszyje. Obiecała mi również kocyki dwa i ręczniki :-):-):-)
Ale mam fajnie

Zebrra, kołderki nie kupuję, ale tę pościel wezmę - włożę cienki kocyk i będzie gittara ;-) A na jesień mam genialny śpiworek - dostałam gratis do wózka :-)

Katamisz, wybór jest cholernie trudny, ale na pewno wezmę 108 - misiola :-) i zastanawiam się nad drugą :-)

reklama
Do góry