reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
zolza ale ja poszukuję nie tyle przewijaka tego piankowego co tej deski pod przewijak którą się układa na łóżeczku.Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...poszukam zdjęcia gdzieś

Stojak pod wanienkę naprawdę jest bardzo praktyczny :tak::tak:

Katamisz, ja na komodzie miałam porozstawiane koszyczki z przyborami dla dzidzi, pieluszki, kosmetyki. Nie miałam miejsca na dodatkową komodę stąd pomysł na stojak ;-)
Co do przewijaka na łóżeczko - ja miałam taki
Usztywniany przewijak na komode, łóżeczko 70x50 (1418520133) - Aukcje internetowe Allegro
tylko też sobie sprawdź dokładnie rozmiary, bo wiem że są różne.
Dla mnie ten był bardziej praktyczniejszy gdyż jak nie potrzebowałam to zdejmowałam i stawiałam z boku łóżeczka, a na taki drewniany musisz dodatkowo kupić jeszcze taki miękki przewijak - więc w sumie masz 2 rzeczy do schowania jak nie potrzebujesz ;-)

Katamisz, nie, nie wiem, o czym piszesz :-p Przewijaki, o których mówię, są z deską pod spodem, są sztywne i na tyle duże, że spokojnie układa się je na łóżeczku...

Barmanka w sumie masz rację
Kurcze wiecie co ...ja cały czas się zastanawiałam jak można taki przewijak sam położyć na łóżeczku...przecież on będzie się przemieszczał.Teraz dopiero wyczytałam ,że w zestawie są jakieś kołeczki podtrzymujące...Jezuu ale ja jestem zacofana!!!

Macie rację z tymi przewijakami.Ja widziałam taką deskę na łóżeczku u mojej kuzynki i na to miała taki przewijak z gąbeczki...i uparłam się ,że też takie coś zakupię...ale skoro te zwykłe przewijaki mają kołeczki podtrzymujące to nie potrzebne mi jakieś deski jeszcze :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam przyszle mamusie!

Mam do sprzedania książkę : HEIDI MURKOFF, EISENBERG ARLENE "PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA"

Ksiazka jest nowa, wydanie z 2010r. Sprzedaje ja ponieważ dostalam dwa egzemplarze na swieta, pod choinke.
Polecam ja każdej przyszłej mamie- sama korzystam z niej na codzien.
Cena 40 zl + koszt przesylki. Możliwy odbior osobisty.
Mogę wystawic aukcje na allegro.
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam!

Witam przyszle mamusie!

Mam do sprzedania książkę : HEIDI MURKOFF, EISENBERG ARLENE "PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA"

Ksiazka jest nowa, wydanie z 2010r. Sprzedaje ja ponieważ dostalam dwa egzemplarze na swieta, pod choinke.
Polecam ja każdej przyszłej mamie- sama korzystam z niej na codzien.
Cena 40 zl + koszt przesylki. Możliwy odbior osobisty.
Mogę wystawic aukcje na allegro.
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam!

Jesli ktoś chce w pdf to mam ;)

reklama
Do góry