reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ja też jak dotąd zawsze byłam bardzo zadowolona z zakupów na allegro... może mam szczęście:)

Doris oglądałam ten zestaw i badzo mi się podobał, sama sie nad nim zatanawiałam ale na razie jednak nic nie kupuję, bo mam dostać rzeczy od brata:)

reklama
Zebrra , Doris śliczne te ciuszki Wasze...
Ja po tej mojej nieprzyjemnej historii dam sobie spokój z używanymi ciuszkami.Chyba ,że będą tak ładne i wyraźne zdjęcia jak np na tych aukcjach co teraz licytuje Doris.Bo przy takich fotkach widać jak na dłoni co będzie w paczce.
Powiem Wam ,że sama już nie wiem co mam robić??Chyba wyślę takiego maila prosto z serca płynącego do tego allegrowicza!!Bo mnie coś trafi..........

Katamisz - ja raczej kupuję te ciuszki, które są wyeksponowane na lalkach. Lepiej wtedy widać jak co wygląda. Kupiłam już rzeczy z kilku takich aukcji i sa piękne. Moje koleżanki też kupowały wcześniej na allegro takie zestawy i każda była zadowolona. Po prostu chyba miałaś strasznego pecha. Zobacz np na tą aukcję
*ANGIELSKA CÓRA* 31 sztuk cudeńka 0/3/6 WIOSNA (1415229565) - Aukcje internetowe Allegro
wszystko widać dokładnie i wyraźnie :-)

Doris piękne te ciuszki.Powiem Ci ,że pierwszy raz mam aż takiego pecha!!Nieraz się zdarzały jakieś niewypały na allegro ale żeby aż tak to nigdy!!

Co do wózków, to pisałam już chyba, z Wiką miałam 7, z Jasiem 6... M.in. pegperego pliko p3, bebecar rider at+, chicco simplicity, maclaren mx3, graco, zwykła gondola (jakaś taka najprostrza w komplecie ze spacerówką), zwykła parasolka. Niektóre mam do dzisiaj, inne oddałam, jeszcze inne sprzedałam, zeby kupić kolejne ;)

Może to głupie pytanie, ale po co Ci było aż tyle wózków ?:confused2:
Dziewczyny super zakupy :)
Katamisz, te jeansowe spodenki z motylkiem są boskie :) Jedynie co mnie wkurza w ciuszkach dla dziewczynek to te wszędzie panujące róże, jakby innych kolorów nie było ;)
Właśnie, właśnie :tak:
Zakupy na Allegro - co do czasu dostawy to ja i tak chadzam na pocztę raz na 2 tygodnie i zgarniam wszystko co jest a poza tym nie pamiętam na bieżąco co kupiłam :-D.
Farby - napisałam 2 tygodnie temu do Magnata - zero reakcji, więc wiem już, że u nich nie kupię. Poszłam do sklepu Flugger - powiedzieli, że farby do malowania mebelek dziecięcych kupuje producent takowych. Kolory wedle życzenia. Sklep mam po sąsiedzku.

Ostatnia edycja:
Ja chyba też będę kupowała tylko w lumpkach jak coś albo nowe w galerii gdzieś jak coś ładnego się trafi.

Dzisiaj poszłam do innego lumpka i zapomniałam Wam się pochwalic co nabyłam za 15 zł...

butki...
100_8583.jpg100_8585.jpg

i pajacyk z uszkami

100_8588.jpg100_8586.jpg

Był tam cudowny komplet dla chłopca (jak nowy)
spodenki ogrodniczki takie proste ale nowoczesny wygląd+t shirt w paski szaro granatowe za 15 zł i były genialne trampeczki mięciutkie takie za 10 zł-nowe!!firmy DUNLOP-cudowne!!
Jak któraś chce mogę jej kupić i wysłać bo były naprawdę cudowne!!

Ja chyba jestem uzależniona od kupowania ciuszków dziecięcych...:zawstydzona/y:

Dobranoc wszystkim...

Ostatnia edycja:
dziewczyny, widzę że wy kupujecie czasem jakieś welurkowe pajacyki, sweterki itp. mI się one b. podobają, ale boję się kupić, bo to będzie czerwiec. Sama nie wiem jak będziemy ubierać szkrabki nasze, doradźcie, kupować takie cieplejsze bluzy, welurowe pajace itp. czy nie?
Z poprzedniej ciąży mam np dokładnie ten pajacyk EX CARTERS POLAROWY PAJACYK KACZUSZKI, 56 CM (1412350229) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem czy go trzymać czy odsprzedać. Tamto dziecko miało urodzić się w listopadzie, więc mam jeszcze welurkowe spodenki i bluzeczkę i też nie wiem czy to się przyda czerwcowemu bobasowi czy sprzedać na allegro?

Aestima ja też miałam dylemat czy kupić tego pajacyka...:-)Ale myślę ,że jeden czy dwa napewno się przydadzą.Zawsze może być jakiś chłodniejszy dzień, nawet w czerwcu-myślałam żeby mieć go nawet na wyjście ze szpitala gdzie dzidziuś będzie miał styczność z otoczeniem po raz pierwszy i po wyjściu z brzuszka może być mu chłodno ;-)
Słuchaj nawet jak w czerwcu nam się nie przyda to zawsze wtedy można odsprzedać...

Piękne te kaczusie!!

reklama
I ja zaczynam sie za wózkiem oglądać,może dlatego że tutaj ceny są makabryczne i nie wiem czy nie zamówimy w polsce.
Znalazłam fajny wózek(tutaj też sporo mam używa ten typ)Ale chiałam zapytać Was może któraś używała.
Wózek dziecięcy XT - X-lander
Na allegro znalazłamten typ z gondolą i fotelikiem samochodowym za 2200,a bez fotelika za 1700.Podobno te foteliki w zestawach wózkowych nie maja atestu wiec zastanwaimy sie na tym bez.

Do góry