reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

:zawstydzona/y: no wlasnie tak to jest jak sie nie czyta wszystkiego :sorry:
dzieki Aestima :tak:
Super zakup, szkoda ze wiecej nie mial sprzedajacy .... ale i tak z przesylka tanio wyszlo :-D

reklama
larvunia jest na pewno, bo mój M powiedział, że jak bedzie trzeba odświeżyć nasze (ja będę mieć łóżeczko jeszcze po mnie i moim bracie) to kupimy. Zapytam go jak wróci z pracy to ci napisze

Larvuniu mi kolega wspominał o Magnacie ale teraz nie moge znaleźć w internecie takich informacji.
Teraz troszkę o tym czytam i wywnioskowałam, że bejce i lakiery wodorozcieńczalne są znacznie bezpieczniejsze od farb. Farby Śnieżka mają serię dla dzieci Śnieżka Disney i można ponoć znaleźć u nich takie produkty do drewna. Ważne jest to, że wybrany lakier był rzeczywiście rozpuszczalny w wodzie, wtedy nie wydziela takiego mocnego zapachu.
Najlepiej zapytać w sklepie, ponoć nie ma problemu z takimi produktami i w każdym sklepie ktoś ci doradzi co wybrać:)

Blusia, ja bardziej znad zatoki puckiej :) właśnie niedawno w Pucku otworzyli peppco i tam szaleję na zakupach, bo to w Gdyni Witawie słabo zaopatrzone w maleńkie ciuszki :)

Larvunia, tez myślałam o odnowieniu łóżeczka po moim mężu, bo stoi na strychu nie wiadomo po co, ale skoro rodzice się zadeklarowali i fundują nówkę, to nie będę szaleć ;) no i przede wszystkim szukaj takich nietoksycznych lakierów czy bejc, najlepiej w sklepie zapytać chyba.

Aestima też dostałam od siostry śpiochy w paseczki z napisem little monster :D ale będzie potworków ;)

A ja wreszcie trafiłam na jakąś dobrą promocję w życiu! POjechaliśmy wczoraj oglądać płytki podłogowe do przedpokoju, ale mieliśmy nie kupować sami, tylko jutro z teściem. Ale wybraliśmy do Leroy, wchodzę na stoisko z kafelkami a tam wielki remont... cały dział w rusztowaniach i najpierw się wkurzyłam, że nic nie ma do oglądania a potem patrzę, że z boku jest wyłożonych trochę płytek. I okazało się, że jest wielka wyprzedaż tego stoiska - kupiliśmy moje wymarzone płytki za 19,99 za m2!!! Normalnie były po 60 zł, eheh :) STrasznie się cieszę, bo byłam przygotowana na to, że musze zmienić wizję a tu taka okazja...

Dziewczynki muszę się komuś pożalić bo jestem taka zła...
9 stycznia kupiłam zestaw ciuszków na allegro...
zestaw dla dziewczynki (1398719964) - Aukcje internetowe Allegro

Dzisiaj dopiero je dostałam.Sprzedawca nie odbierał telefonów.W mailu na którego wielmożnie odpisał skłamał odnośnie wysyłki bo napisał ,że wysłał 13 a na paczce data nadania to 17...Nieważne.
Ciuszki są strasznie sprane.Muszę je poprzebierać i większość z nich oddam chyba do czerwonego krzyża bo wstyd by mi było je komuś dać.Najgorsze w tym wszystkim jest to ...powiedzcie mi jak można komuś wysłać brudne i śmierdzące ciuszki.Ciuszki są przesiąknięte papierosami!!Jak otworzyłam pudełko to tak jakbym poczuła wysypane kiepy z popielniczki...Masakra...MAM TOTALNY NIESMAK...

reklama
katamisz aż brak słów, wprawdzie wyglądały fajnie i dużo tego, ale...
naprawde chamstwo, na pewno nie wystawiłaby pozytywa...
a nie mozesz mu odesłać tych rzeczy?

Ostatnia edycja:
Do góry