reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

A to mój wczorajszy zakup.
Kolor trochę inny niż na zdjęciu, jest taki ciemno różowy.

w

Załączniki

• H1020012.jpg
    H1020012.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Doris śliczny wózeczek!

Ja też pomału muszę się rozglądnąć. Zebrra zazdroszczę ci, że wiesz konkretnie czego chcesz i jak wybrać wózek. Rzeczywiście szkoda, że ominie cię to tym razem!! Ja będę oglądać używane ale i tak nie wiem czy dobrze wybiorę. Może mi się wydać na początku że jest super a potem wszystko będzie mnie w nim wkurzać:(

Doris śliczny ten Twój wózeczek!!Kolorek przepiękny...jak wczoraj pokazywałaś linka do allegro i oglądałam te wózeczki to właśnie tak pomyślałam ,że gdybym kupiła taki wózek to właśnie ten kolor mi najbardziej się spodobał.Śliczny!!

traschka mój brat też kupuje drogie rzeczy...moja szwagierka ma fioła na punkcie Ikea także łóżeczko jest ikeoskie...jak całe wyposażenie ich domu w sumie bo wszędzie w każdym pokoju mają część ikei.Ale mam nadzieję ,że łóżeczka nie każą mi oddać bo też się obawiam ,że dziecko w ciągu 2 lat może je pogryźć:p
Dostanę też torbę do wózka Quinny bo została im od wózeczka zapomnieli dodać do zestawu...a dobrze się składa bo w moim zestawie brak właśnie torby;)

Dziewczynki kochane ja uciekam na ploteczki do koleżanki i jej rocznej córeczki Maji a Wam wszystkim życzę miłego dnia!! :*

Dziewczyny dzięki za odpowiedź. Widzę że jeszcze muszę sporo doczytać o wózkach ale z chęcią się podejmę takiej przyjemnej lektury :-)

Doris śliczny wózek, bardzo ładny kolorek :tak:.

Zainspirowana wczorajszymi zdobyczami kati pojechał dziś od razu po badaniach do pepco :-) Matko ile tam jest superowych ciuszków, po 5-6 zł bodziaki, kaftaniki, spioszki i wszystko inne :tak:
Ale twarda byłam i nie wzięłam ani sztuki.... Muszę wytrwać do poniedziałku i wizyty u gina, ale potem już nic mnie nie powstrzyma :-) no chyba że bobas się nie ujawni płciowo to będę zła :wściekła/y::-D

U mnie pepco otworzyli jakieś dwa lata temu, ale byłam tam pierwszy raz chyba jesienią. Zawsze miałam wrażenie że dają tam ryż mydło i powidło a nie przepadam za takimi sklepami (z bliżej nieuzasadnionych względów :-)) więc omijałam. Teraz widzę jednak że na pewno zakupię tam dziecięce ciuszki bo sa śliczne i do schrupania :-)
traschka w razie co to mogę Ci kupić i wysłać :happy2:

Madzioolka, polecam stronkę fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa tutaj możesz sprawdzić jak dane foteliki wypadły w testach. Wydaje mi się, że te z zestawów wózkowych takich testów przeprowadzanych nie mają, chociaż z drugiej strony jakieś normy bezpieczeństwa muszą spełniać. Jeśli się mylę, poprawcie mnie :)

Madzioolka, do mnie te foteliki z zestawów wózków nie przemawiają, właściwie, to mnie przerażają, jednak wolę takie sprawdzone w testach...

Ja kupujac wózek Inglesiny z fotelikiem z baza albo Peg Perego z baza mam testowany i w zasadzie bezpieczny fotelik w zestawie.

Kurcze dziewczyny ale zakupów robicie...rany a ja nawet nie wiem dla kogo kupować, dużo mam po synku, choć muszę przejrzeć co się nadaje...wtedy pomyślimy...wózeczek to dopiero w kwietniu kupie, tak jak i łóżeczko....

reklama
Traschka ale tanio kupiłaś rzeczy na allegro, dawaj linka to sobie pooglądamy, chyba że już był a ja go przegapiłam.
Doris śliczny ten wózeczek, od razu widać że będzie to pojazd ślicznej księżniczki :-)

Dziewczyny ja też nie bardzo byłam przekonana co do pepco, ale moja przyjaciółka dużo tam kupuje dla swojej córeczki, a stroi ją bardzo (też mają kasę) i mi poleciła. W sumie teraz się nie dziwię, ze mała Jagódka ma tyle ciuchów za takie pieniadze!

U mnie w mieście są też takie sklepy Metro (dość tanie - takie ciuchy młodzieżowe) i ostatnio wprowadzili też dziecięce, też mi Aga poleciła. Ta moja przyjaciółka to cenne centrum informacji :-). Jeszcze tam nie byłam ale jak bedę znać płeć to się wybiorę.

Mojemu kuzynowi urodziła się 13 stycznia córeczka :-). Trochę wcześniej bo w 35 tyg ciąży, ale jest ok. Ale chciałam napisać, ze oni dużo rzeczy kupili w takim sklepie:

Foteliki samochodowe, wzki dziecice - sklep internetowy Babyland
nie wiem, czy też się tam nie wybiorę

Do góry