reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dziewczyny a orientujecie się czy te foteliki które są w zestawach wózek gondola + spacerówka + fotelik mają atesty bezpieczeństwa, bo takie typowe foteliki chyba mają prawda??
Albo inaczej czy kupując taki zestaw kupujecie jeszcze zwykły fotelik??

Też chcemy kupić taki wielofunkcyjny wózek ale jeszcze nie mamy na oku żadnego konkretnego modelu..

reklama
spoko misialina sukieneczek na penwo nie zabraknie bo jak tylko nowy towar przychodzi to mam i tak nie moze sie oprzec i zawsze coś kupi :) bo w koncu to żal nie wziąśc za taką cenę haha :)

ostatnio kupiła psu pluszaka żeby miał kolegę i z nim spał :)

sprawozdanie z pepco:
DSC03510.jpgDSC03512.jpgDSC03511.jpgDSC03507.jpg

nie wiem, czy widzicie ceny, ale te śpiochy bawełniane są po 4,99 zł, a ten sweterek po 9,99 zł!!!!!!!!!!!

były jeszcze śliczne welurowe pajace po 15 zł ale albo różowe albo niebieskie albo beżowe- a te ostatnie nie bardzo mi sie podobały, wiec jeszcze tydzień poczekam :-)
pencil.png

Cinamon, w tej chwili cały czas mam maclarena mx3 (sama spacerówka), to najlepszy wózio jaki miałam, no i oprócz tego moja przyjaciółka ma mi oddać swój leviroo. Sprawdzę się sprawuje leviroo i jesli będzie tragiczny, to dokupię gondolę do maclarena.

Gdybym nie miała żadnego wózka myslę, ze kupiłabym jakąkolwiek gondolkę nawet tego typu WÓZEK GŁĘBOKI FIRMY HEBART CLASSIC+GRATISY !!! (1414211166) - Aukcje internetowe Allegro, a potem kupiłabym wypasioną spacerówkę i drugą leciutką :)

A maxi cosi mura jak najbardziej, pisałam tu o niej ostatnio :) ale mnie bardziej podoba się 3 niż 4 ;)

Madzioolka, do mnie te foteliki z zestawów wózków nie przemawiają, właściwie, to mnie przerażają, jednak wolę takie sprawdzone w testach...

kati83 super te ciuszki i jak tanie...ja też mam we Wrocławiu Pepco muszę się tam koniecznie wybrać...

zebrra świetny masz ten wózek...ja bym kupiła na Twoim miejscu samą gondolkę skoro tak dobrze Ci podpasował.

A to moje dzisiejsze zakupy...

100_8568.jpg100_8562.jpg100_8563.jpg100_8564.jpg100_8566.jpg100_8571.jpg100_8565.jpg

Ciuszki każde za 2 zł sztuka...jak nowe i wogóle nie zniszczone!!

A o wózeczku już wam dzisiaj mówiłam.Jest naprawdę super.Bardzo się cieszę z zakupów!!

zolza chcę sprzedać ten wózek tylko i wyłącznie bo spacerówka jest tylko do kierunku jazdy, a dla mnie najważniejsze żebym dziecko widziała

Zebra ja mure jak kupie to tylko 3 :)

Katamisz super zakupy !Najważniejsze że się wózio podoba i jestes zadowolona :)

Kati Śliczne zakupy :) strasznie lubię kupowac dziecięce ubranka

Ostatnia edycja:
Dziewczyny super zakupy :)
Katamisz, te jeansowe spodenki z motylkiem są boskie :) Jedynie co mnie wkurza w ciuszkach dla dziewczynek to te wszędzie panujące róże, jakby innych kolorów nie było ;)

reklama

traschka
nie mówiłam o przesadzonych cenach na wszystkich aukcjach :) Uwierz znalazłam wiele takich aukcji gdzie ktoś wystawia 15 sztuk mało atrakcyjnych rzeczy i wstawia opcje kup teraz rzędu 200 zł...fakt w przeliczeniu na ilość ciuszków to może nie dużo ale nie zawsze cena idzie w parze z jakością tych rzeczy!!Ja kiedyś się o tym nieraz przekonałam na allegro...:wściekła/y:

Katamisz no jasne, że jest masa przesadzonych aukcji! Ale mozna pośród nich znaleźć wiele bardzo atrakcyjnych ofert. Ja tam lubię przeglądać to wszystko, sprawia mi to ogromną radość:) Nie zamówię już nic przez długi czas, bo na koncie zostało mi 20 zł więc nawet nie miałabym jak przelewu zrobić:)

Do góry