reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Cinamon, ja z drugiej strony W-wy, więc do legionowa mam kawałek, ale czasem przejeżdżam... ;)

Co do wózków, to pisałam już chyba, z Wiką miałam 7, z Jasiem 6... M.in. pegperego pliko p3, bebecar rider at+, chicco simplicity, maclaren mx3, graco, zwykła gondola (jakaś taka najprostrza w komplecie ze spacerówką), zwykła parasolka. Niektóre mam do dzisiaj, inne oddałam, jeszcze inne sprzedałam, zeby kupić kolejne ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Zazdroszczę Wam dziewczyny tych zakupów ...

My mamy właściwie wszystko po córci ... jedyne co, to kupiliśmy podwójny wózek :tak: czeka nas jeszcze zakup materacyka do kojca :-D chociaż rozważamy kołyskę na pierwsze kilka m-cy ... zajmie mniej miejsca póki mała nie przeniesie się do normalnego łóżeczka do pokoju siostry ;-)
no i pewnie skuszę się na kilka maleńkich, letnich sukieneczek ... Zuzu takich nie miała, bo w zimie i tak by się nie przydały ;-)

Doris, fajny wózeczek !!! też miałam go na oku, ale w końcu skusiliśmy się na Coneco V3, bo trafił się na allegro w super cenie ... badziew jakich mało, więc odradzam wszystkim !!!

Zebra ja z Jasiem miałam 4 wózki, wszystkie mam bo ciągle wierze że mojemu bratu w końcu dane będzie miec dzidziusia. A że obiecałam że wszystko dostaną to tak będzie.Sprzedam tylko jeden wózek teraz ten największy cały komplet chicco bo chcę kupić inny komplet teraz.Chyba będzie to mura maxi cosi
A masz jakiś wózek na oku?

wózek który zamierzam sprzedać to chicco tech 4 wd .Tu mam fotki które znalazłam na googlach bo swoich jeszcze nie zrobiłam

Tylko że mój jest brązowy ze wstawkami turkusowymi .Ciężko mi się z nim rozstać i ciągle się waham :zawstydzona/y:

reklama
Ironia... jak potwierdzi się że mieszka u mnie dziewczynka to napewno kupię te sukieneczki...kurde ale jeszcze muszę czekac do 27 stycznia​

Do góry