reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

woow dziewczyny, niektóre z Was to już mają mnóstwo rzeczy! A ja nie mam zupełnie nic, teraz to już nawet nie o to chodzi, żeby "nie zapeszać" tylko po prostu w tygodniu praca do 16, a tu gdzie mieszkam o 17 już sklepy pozamykane ;) a w weekend po prostu jak sobie pomyślę, że mam biegać po sklepach to... wybieram łóżko :)

reklama
a ja powiem wam,że nic jeszcze nie kupiłam i wcale mnie nie ciagnie.co innego w pierwszej ciazy,mialam pełno rzeczy.teraz nie czuje jakoś potrzeby:baffled:
wczoraj rozgladalam sie na allegro za wozkami,ale jest tego tak duzo,że stwierdzilam,ze za wczesnie jeszcze na to.
jak poznam na 100% płeć to coś zakupię:happy2:

Ja też jeszcze nic nie kupuję dla dzidzi. Może zdecyduję się dopiero po usg połówkowym. A teraz nawet płci nie znam, więc nie bardzo wiedziałabym co kupować.

moje pierwsze zakupy dla dzidzi właśnie się odbyły, jako maniaczka kotów kupiłam dwa bodziaki z dłygim rękawem z motywem łapek, kolory neutralne, więc się nie zmarnuje, szkoda tylko że były większe rozmiary, ale nie ważne - będzie na potem :-)

moje pierwsze zakupy dla dzidzi właśnie się odbyły, jako maniaczka kotów kupiłam dwa bodziaki z dłygim rękawem z motywem łapek, kolory neutralne, więc się nie zmarnuje, szkoda tylko że były większe rozmiary, ale nie ważne - będzie na potem :-)

He he, u nas połowa rzeczy jest "na potem" ;-) Ale nie mogliśmy się powstrzymać ;-)

kurcze wcięło mi post :wściekła/y:

Ja jeszcze nie mam ani sztuki dla bobasa:no:
Nie powiem żebym nie chciała już rozpocząć szału zakupów bo śmiało można nazywać mnie szaleńcem allegrowym :-) ale póki nie znam płci to jakoś tak nie mogę się określić co bym chciała zakupić, nie wiem czy patrzeć na niebieskie czy na różówe :-D

Na allegro znalazłam wczoraj bodziaki akurat dla czerwcowych maluchów - 7-pak za 29 zł to chyba dobra oferta nie ??
GEORGE 7 szt. Body Różowe Myszki 50-56 cm Nowe (1406879231) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE 7 szt. Body Błękitne Myszki 50-56 cm Nowe (1406879499) - Aukcje internetowe Allegro

Aż wierzyć się nie chce że za kilka miesięcy pojawi się na świecie taki mały człowieczek który przyodzieje sie w takie maleńkie ubranka :happy:

Madziollka śliczne rzeczy, niedrogo wychodzi bo po jakieś 3,50 za sztukę:) Tylko ja bym się bała zamawiać takie malutkie (50-56). Zastanowiłabym się nad 56-62, bo może się okazać, że ani razu nie ubierzesz maleństwa w te ubranka. Widocznie też jestem zwolenniczką bardziej "na potem" niż "za małe":)

A co do płci, ja też jeszcze nie mam dokładnie określonej, choć pewne wskazania na dziewczynkę są. Ale dla mnie takie wskazania niewiele znaczą więc nie biorę tego do siebie. Dlatego zamawiam rzeczy uniwersalne... ale w zasadzie to jeśli będzie dziewczynka i tak dostanie więcej neutralnych i niebieskich ciuszków, jakoś ten różowy do mnie nie przemawia no...

reklama
Do góry