reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Zołzik dziękuje, tak też pomyślałam ze o jakies bakterie może chodzic :p Ja na początku chciałam właśnie moją wielką koparą (ręką) myc małą ale zostałam zbesztana za do przez rodzine... jakie to ja mam pomysły... Ale widzę ze jednak dobre :D :p

Ten analizator płaczu... Jeden komentarz się nasuwa... żal.pl :p

kochane to jaki ten krem z filtrem kupić? bo nivea ponoc nie jest dobra... :-)

Ajronia, ja sama nie wiem jaki na słoneczko kupic, bo tak na dobrą sprawę, wszystkie te wysoko filtrowe są słabe... i wszystkie takie gęste, i zostawiają ślady na skórze... więc tu mamy naprawde cieżki orzech do zgryzienia... bo kazdy jeden jaki sprawdzam jest lipny... Tylko tego linomagu nie widziałam, o którym Zołza mówi...

Doggi, kompletnie nie rozumiem rodzinki, która Cię zbeształa. Oczywiście, że dobre miałas pomysły! Poza tym, gdybyś chciała dziewuszkę podmywać myjką, prędko skończyłoby się to jakimś stanem zapalnym - tylko łapką dotrzesz, gdzie trzeba. Ach, ta rodzinka... :-p

Doggi, kompletnie nie rozumiem rodzinki, która Cię zbeształa. Oczywiście, że dobre miałas pomysły! Poza tym, gdybyś chciała dziewuszkę podmywać myjką, prędko skończyłoby się to jakimś stanem zapalnym - tylko łapką dotrzesz, gdzie trzeba. Ach, ta rodzinka... :-p

uffff, też tak własnie pomyślałam. Ja sama do siebie nienawidzę używac myjek, a tym w ogóle gąbek jakis zapyziałych... Wiec pomyślalam, ze dla małej to też nie będzie zbyt przyjemne (skoro wredna i uparta po mamie, to moze i upodobania kąpielowe po mnie bedzie miała :p) i jak o tym powiedziałam familii to z gorem dostali, ze to niedokladne mycie takie srakie i coś tam jeszcze pieprzyli (jak zawsze z resztą, bo mój kazdy pomysł do dla nich kompletne dno i brak odpowiedzialnosci, jak np to ze nie chciałam kupic tego super specjalistycznego pojemnika na pieluchy bo mogę se normalnie wywalac do kosza) :p

omg ..tak jakby pojemnik na zużyte pieluchy czynił cie lepszą matką..pf... ja to strasznie drażliwa jestem na debilne porady :-) moje dziecko moja sprawa... niech se swoje zrobią i tachają 9 mc a potem wypchną to będą mogli mi cokolwiek mówić :-)

reklama
Łapką najlepiej umyć dzidziola, żadne tam myjki, gąbki itp. tak jak i nie trawię żadnych foczek, matek, gąbek do wanienki, zwykła tetra na dno i od razu milej dzidziowi.

Do góry