forever_young
Niemłoda mama Młodej
Larvunia, to jakaś pancerna żaba ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uśmiałam sie jak to zobaczyłam
http://www.babymama.pl/Sen/Bezpieczny-sen/Analizator-placzu-dziecka-WhyCry-Mini/flypage.tpl.html
Pomijając fakt, że maluszka najlepiej, najwygodniej i najdokładniej umyjesz własną łapką, to myjki i gąbki są rewelacyjnym siedliskiem dla bakterii - to dziadostwo świetne ma tam warunki do namnażania. Naprawdę, nie polecam dla małych glutków.nie kumam tego z myjką... po co ją codziennie prac? Przepłukac porządnie po kąpieli, wywiesic, przewietrzyc (outside) i wsiooo... ja taki plan miałam przynajmniej... Czy to znów durne Doggowe podejscie? Ja mam czasem epokowe pomysły, więc proszę o wyprowadzenie z błędu