reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
hehehe nie, poprostu nie codziennie urzywana, moj jak sie z synkiem kapie a ostatnio baaardzo czesto to bez zabki, mowi ze to babskie takie :-D (a piore w rekach, w pralce pewnie juz by dawno stracila swoj urok;-) )

ok to myjka poki co zostaje w szafce... myślałam że jak będę ją prała codziennie to nie będzie problemu? :zawstydzona/y:

my zaraz jedziemy do ikei (może tam nie urodze?) :-) to poszukam młodemu jakiś półek bo mu sie już pluszaki nie mieszczą a jeszcze książki dojdą (po cholere takiemu maluchowi tyle pluszaków? - na szczescie babcia robi taką rotacje wszystkiego że nawet jak coś wyleci do kosza nikt nie zauważy :-))

ironia
Jak bedziesz prała myjke czy gabke po kazdym myciu to powinno byc ok, ale po co sobie robic dodatkowy problem a i jeszcze trzeba ja gdzies ulogowac by dobrze i szybko wysychała bo na wilkotnych rzeczach rodza sie ciekawe stworki ;-)
Co do maskotek to Amela jutro wraca do przedszkola i jak jej nie bedzie tez zrobie jej inwenture :tak:

nie kumam tego z myjką... po co ją codziennie prac? Przepłukac porządnie po kąpieli, wywiesic, przewietrzyc (outside) i wsiooo... ja taki plan miałam przynajmniej... Czy to znów durne Doggowe podejscie? Ja mam czasem epokowe pomysły, więc proszę o wyprowadzenie z błędu ;)

reklama
nie kumam tego z myjką... po co ją codziennie prac? Przepłukac porządnie po kąpieli, wywiesic, przewietrzyc (outside) i wsiooo... ja taki plan miałam przynajmniej... Czy to znów durne Doggowe podejscie? Ja mam czasem epokowe pomysły, więc proszę o wyprowadzenie z błędu ;)
Pomijając fakt, że maluszka najlepiej, najwygodniej i najdokładniej umyjesz własną łapką, to myjki i gąbki są rewelacyjnym siedliskiem dla bakterii - to dziadostwo świetne ma tam warunki do namnażania. Naprawdę, nie polecam dla małych glutków.

Ironia, ja spróbuję z Linomagiem Sun, ale nie sprawdzał go nikt znajomy jeszcze - po prostu ufam marce.

Do góry