reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aestima no właśnie ile ci idzie na dzień pampersiaków? dobrze że Mieszko nie ma wrażliwej pupci i możesz używać róznych - też na to licze.

reklama
Miszko ma super pupcię:) niczym nie smarujemy, pieluch różnych używamy i nic się nie dzieje:)

Pampersów schodzi tak ok 12 na dzień...

Dziewczynki wiem ,że gdzieś to było na tym wątku ale nie odnalazłam tego...jakie podkłady bierzecie do szpitala i dla dziecka na materacyk??Macie jakiegos linka czy cuś :)Bo jeszcze nie zaopatrzyłam się a może mi być taki podkład potrzebny w szpitalu chyba podczas porodu prawda??

te podkłady dają w szpitalu- spokojnie, boją się o swoją pościel, więc raczej dadzą;-)
Ja kupiłam dodatkowo 2 paczki seni i jeszcze kilka mi zostało:)

a ja zaczynam się zastanawiac czy juz nie połozyc sobie jakies kurde ceraty na łóżko :p zeby to nie zapaskudzic mojego wyrka kochanego wodami płodowymi :p

Ja kupiłam podkłady Hartmann i powiem szczerze, ze te Seni miałam wcześniej przy Filipie i były fajniejsze, te są takie liche jakieś...chyba kupię jeszcze paczke tych Seni...

reklama
Do góry