reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aestima no właśnie ile ci idzie na dzień pampersiaków? dobrze że Mieszko nie ma wrażliwej pupci i możesz używać róznych - też na to licze.

reklama
Miszko ma super pupcię:) niczym nie smarujemy, pieluch różnych używamy i nic się nie dzieje:)

Pampersów schodzi tak ok 12 na dzień...

Dziewczynki wiem ,że gdzieś to było na tym wątku ale nie odnalazłam tego...jakie podkłady bierzecie do szpitala i dla dziecka na materacyk??Macie jakiegos linka czy cuś :)Bo jeszcze nie zaopatrzyłam się a może mi być taki podkład potrzebny w szpitalu chyba podczas porodu prawda??

te podkłady dają w szpitalu- spokojnie, boją się o swoją pościel, więc raczej dadzą;-)
Ja kupiłam dodatkowo 2 paczki seni i jeszcze kilka mi zostało:)

a ja zaczynam się zastanawiac czy juz nie połozyc sobie jakies kurde ceraty na łóżko :p zeby to nie zapaskudzic mojego wyrka kochanego wodami płodowymi :p

Ja kupiłam podkłady Hartmann i powiem szczerze, ze te Seni miałam wcześniej przy Filipie i były fajniejsze, te są takie liche jakieś...chyba kupię jeszcze paczke tych Seni...

reklama
Do góry