reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
przeglądam sobie ciuszki na allegro- dla tych co będą miały dziewczynkę, może Wam się spodoba...
Zerknijcie na inne aukcje--- ja już poluję
wink2.gif

Cherokee~~kwiatuszkowa na lato~~cudna~~62 cm (1628103548) - Aukcje internetowe Allegro

kurcze ja mam tak sporo takich ubranek z krótkim rękawem, takich sukieneczek a boje się, ze nie założę ich zbytnio, bo chyba za malutka jeszcze będzie nasza królewna....

A tak w ogóle to przyszły mi staniki Alles i okazały się za duże, a rozmiar wzięłam taki jak powinien pasować, w obwodzie w sumie nawet mniejszy niż z wymiarów by wynikało i jest za duży...przy czym jeden z miseczką D jest za duży a drugi z miseczką E praktycznie ok, dziwne te rozmiary, zależy od modelu....chyba muszę wymienić???

Mysia z dziewczynami już tu pisałyśmy że trzeba dokładnie wszystko wymierzyć bo rozmiarówkę mają dziwną. Jak właśnie mierzyłam w sklepie to jeden f był dobry a inny d !Ja bym wymieniła na twoim miejscu bo powinien być dopasowany

Nie pamiętam gdzie pisałyśmy o pieluszkach z biedronki - o tej promocji. Wczoraj byliśmy z K., to został tylko rozmiar 3, ale wzięliśmy pakę, bo to 4-9kg i zaraz będą dobre ;-)

heh nieżle zołza - ja w sumie nie wziełam tych dada rozmiar 2 bo przeliczylam ile mam juz w wozku i troche kasy juz mi było szkoda... wole poczekac do wypłaty :-)
no i zrobiliśmy wish liste dla Benia bo rodzina sie pytala co kupić więc wyślemy im linki do rzeczy ktore mogą się przydać :-)

Wymieniam te biustonosze...

Cinamon ja sprawdzałam dobrze te wymiary, ale one faktycznie jakieś dziwne...w zasadzie wziełam w obwodzie pod biustem mniejsze niz by wypadało, a okazały sie jeszcze za duze, tym samym miseczka tez spora wyszła...

teraz szybko na allegro zamówię sobie zestaw do manikiur dla maluszka i komplet pościeli do kołyski...było by wszystko...

reklama
A ja kupiłam 2 paczki 1 i są fajne:tak:
nie polecam za to rossmanowskich- ciężko się zagina pod pępuszkiem, są tam takie jakby takie twarde i grube, nie wiem jak to opisać.. no i nam przeciekła...

Najlepsze dla mnie są pampers 1, ale kurcze drogie a u nas idą na tony...

Do góry