reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
przeglądam sobie ciuszki na allegro- dla tych co będą miały dziewczynkę, może Wam się spodoba...
Zerknijcie na inne aukcje--- ja już poluję
wink2.gif

Cherokee~~kwiatuszkowa na lato~~cudna~~62 cm (1628103548) - Aukcje internetowe Allegro

kurcze ja mam tak sporo takich ubranek z krótkim rękawem, takich sukieneczek a boje się, ze nie założę ich zbytnio, bo chyba za malutka jeszcze będzie nasza królewna....

A tak w ogóle to przyszły mi staniki Alles i okazały się za duże, a rozmiar wzięłam taki jak powinien pasować, w obwodzie w sumie nawet mniejszy niż z wymiarów by wynikało i jest za duży...przy czym jeden z miseczką D jest za duży a drugi z miseczką E praktycznie ok, dziwne te rozmiary, zależy od modelu....chyba muszę wymienić???

Mysia z dziewczynami już tu pisałyśmy że trzeba dokładnie wszystko wymierzyć bo rozmiarówkę mają dziwną. Jak właśnie mierzyłam w sklepie to jeden f był dobry a inny d !Ja bym wymieniła na twoim miejscu bo powinien być dopasowany

Nie pamiętam gdzie pisałyśmy o pieluszkach z biedronki - o tej promocji. Wczoraj byliśmy z K., to został tylko rozmiar 3, ale wzięliśmy pakę, bo to 4-9kg i zaraz będą dobre ;-)

heh nieżle zołza - ja w sumie nie wziełam tych dada rozmiar 2 bo przeliczylam ile mam juz w wozku i troche kasy juz mi było szkoda... wole poczekac do wypłaty :-)
no i zrobiliśmy wish liste dla Benia bo rodzina sie pytala co kupić więc wyślemy im linki do rzeczy ktore mogą się przydać :-)

Wymieniam te biustonosze...

Cinamon ja sprawdzałam dobrze te wymiary, ale one faktycznie jakieś dziwne...w zasadzie wziełam w obwodzie pod biustem mniejsze niz by wypadało, a okazały sie jeszcze za duze, tym samym miseczka tez spora wyszła...

teraz szybko na allegro zamówię sobie zestaw do manikiur dla maluszka i komplet pościeli do kołyski...było by wszystko...

reklama
A ja kupiłam 2 paczki 1 i są fajne:tak:
nie polecam za to rossmanowskich- ciężko się zagina pod pępuszkiem, są tam takie jakby takie twarde i grube, nie wiem jak to opisać.. no i nam przeciekła...

Najlepsze dla mnie są pampers 1, ale kurcze drogie a u nas idą na tony...

Do góry