reklama
traschka
Mama Marysi
aha, czyli na odwrót, super. Jestem jednak genialna...
Trasiu, tak jak napisała Saffi to jak ciuszki się nazywają nie ma znaczenia. Na pewno będziesz cudowną mamą i będziesz sobie świetnie radzić. A i doświadczonym mamusiom pewnie nie raz będziesz służyć radą
traschka
Mama Marysi
kochane jesteście
ja w ogóle nie ogarniam co jak się nazywa... Tylko rampersy, bo są kozacko słodkie !! a tak pajacyki, śpioszki? nie kumena...
ale z tego co czytal pajacyki to sa całe zabudowane, ok... a to bez ramiączek a z długimi girkami to jak się nazywa? to jest śpioch czy jeszcze co innego ja zawsze myślałam że spioszki to są długi rekawek i długie nogawki zabudowane ze skarpetuchami..a tu sie okazuje ze pajac konfjust jestem
ale z tego co czytal pajacyki to sa całe zabudowane, ok... a to bez ramiączek a z długimi girkami to jak się nazywa? to jest śpioch czy jeszcze co innego ja zawsze myślałam że spioszki to są długi rekawek i długie nogawki zabudowane ze skarpetuchami..a tu sie okazuje ze pajac konfjust jestem
traschka
Mama Marysi
Doggi dziękuję ci, od razu mi lepiej jak czytam, że nie tylko ja mam takie wątpliwości Też zawsze myślałam, że śpiochy to to całe zabudowane a to pajac...
Ivona83
Fanka BB :)
ja w ogóle nie ogarniam co jak się nazywa... Tylko rampersy, bo są kozacko słodkie !! a tak pajacyki, śpioszki? nie kumena...
Dokładnie też nie ogarniam tego tematu bo te nazwy wogóle nie są logiczne, dla mnie śpiochy to jest ubranko z długimi rączkami i nóżkami i co jakiś czas w chodze na allegro zeby przypomnieć soie co jest co..... kto to wymyślił jak mamy z tym problem
reklama
traschka
Mama Marysi
Na bank faceci to wymyślili !! Kobieta takich bzdurnych nazw by nie wymyśliła
buahahaha na pewno))
swoją drogą źle prxeprowadziłam szkolenie męża, nauczyłam go na odwrót)))
Podziel się: