reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Trasiu, pajacyki mają długi rękawek i nóżki i na całej długości są na napki, a śpiochy zapinane są na ramionkach :)
No co Ty, dasz radę :)

reklama
Trasiu, tak jak napisała Saffi to jak ciuszki się nazywają nie ma znaczenia. Na pewno będziesz cudowną mamą i będziesz sobie świetnie radzić. A i doświadczonym mamusiom pewnie nie raz będziesz służyć radą :)

ja w ogóle nie ogarniam co jak się nazywa... Tylko rampersy, bo są kozacko słodkie !! :D a tak pajacyki, śpioszki? nie kumena...

ale z tego co czytal pajacyki to sa całe zabudowane, ok... a to bez ramiączek a z długimi girkami to jak się nazywa? to jest śpioch czy jeszcze co innego :p ja zawsze myślałam że spioszki to są długi rekawek i długie nogawki zabudowane ze skarpetuchami..a tu sie okazuje ze pajac :p konfjust jestem :p

Doggi dziękuję ci, od razu mi lepiej jak czytam, że nie tylko ja mam takie wątpliwości:) Też zawsze myślałam, że śpiochy to to całe zabudowane a to pajac...

ja w ogóle nie ogarniam co jak się nazywa... Tylko rampersy, bo są kozacko słodkie !! :D a tak pajacyki, śpioszki? nie kumena...

ale z tego co czytal pajacyki to sa całe zabudowane, ok... a to bez ramiączek a z długimi girkami to jak się nazywa? to jest śpioch czy jeszcze co innego :p ja zawsze myślałam że spioszki to są długi rekawek i długie nogawki zabudowane ze skarpetuchami..a tu sie okazuje ze pajac :p konfjust jestem :p

Dokładnie też nie ogarniam tego tematu bo te nazwy wogóle nie są logiczne, dla mnie śpiochy to jest ubranko z długimi rączkami i nóżkami i co jakiś czas w chodze na allegro zeby przypomnieć soie co jest co..... kto to wymyślił jak mamy z tym problem :)

reklama
Do góry