reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
cinamon kolorek energy jest śliczny taki dziewczęcy typowo ale ten jungle zielony dla dziewczynki też pasuje:) Ja mam dla Gracji też wózio w tym kolorze co jungle x-landera tylko ,że ja mam quinny- Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://wszystko-dladziecka.pl/images/speedi_sx_twist_zestaw.jpg.
Szukam do kompletu w dalszym ciągu parasolki i torby ale nie koniecznie oryginalnej quinny bo są zabójczo drogie!!

Moja siostra ma dokładnie taki sam wózek jak Ty i nawet ten sam kolorek :)

Mysia co to zz sprzedawca? bo ja mialam jakis czas temu (pisalam tu wam o nim ku przestodze) dokladnie takie same przeboje z jednym takim. Długo trwalo zanim doprosilam sie odpowiedzi
Aaga to ten sprzedawca Informacje o Użytkowniku babystore - Aukcje internetowe Allegro

Dziś dostałam maila rano, ze do mnie maile wysyłali (a ja ich nie mam), ze za przesyłkę płaci się łącznie, wiec tyle, a na stronie o sobie maja co innego napisane...do tego poprosili o zdjęcie rożka złego bo u nich na magazynie się zgadza...no to im wysłałam...kurde gdyby nie to, ze mają dość tanie te rożki to bym się nie prosiła i kupiła gdzie indziej, ale znowu przesyłka i koszty rożka większe...jestem wsciekła

cinamonku czy siostra ma w komplecie parasolkę i torbę??Czy dokupiła jakiś godny polecenia zamiennik innej firmy??

cinamonku czy siostra ma w komplecie parasolkę i torbę??Czy dokupiła jakiś godny polecenia zamiennik innej firmy??

Torbę ma oryginalną i była w komplecie a parasolki nie ma wcale jeszcze bo pierwsze dziecko rodziła w grudniu :) Ale może poszukaj na allegro, nawet używanej torby bo nowa faktycznie droga. A co do parasolki to przecież jest ich tyle , że spokojnie kolor jakiś dobierzesz nawet innej firmy bo to często spotykany kolor

Donosze, ze od 25 maja w Biedronce rusza akcja Nasze maluchy.
Z ciekawszych rzeczy dla maluszków
pieluszki dada newborn - 28 szt. 12.99
pieluszki dada 2 - 156 szt. 39.99
mleczko do prania lovela 1,5 l - 16.99
proszek lovela 1,8 kg + płyn do płukania - 16.99

Bedzie tez mleko, obiadki i soczki (w fajnych cenach) ale to dla starszych :-)

reklama
Do góry