reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Mrsmoon bardzo ta torba ale zastanawiam się czy w smyku mają je. Nie wiesz nic na ten temat?
Trasiuzielony też śliczny kolorek i też o nim myślałam ale wybrałam malinowy z tego względu że to dziewczynka.A fotelik była faktycznie 200 zł tańszy zielony niż reszta:szok: pan powiedział że oni już tej zieleni nie będą produkować tylko jakiś inny odcień temu się wyprzedają z zielonych .A szkoda bo ten odcień zielonego bardzo przyciąga wzrok:)

cinamon pojęcia nie mam:-( ja kupowałam cały zestaw(bez fotelika) w sklepie dudek dla dzieci chyba na okopowej, ale wiem, że zależy Ci pewnie na Smyku ze względu na te kupony rabatowe - wg mnie powinni mieć, skoro wózki mają to i akcesoria mieć powinni

dokładnie chodzi mi o te kupony :) nawiasem mówiąc wczoraj Pan który nam wózek sprzedawał spytał się skąd mam te kupony i ja wypaliłam że z allegro.i że kupiłam je po 1 zł za kupon :) Pan miał nieziemską minę jak obliczył że wydałam złotówkę a dostałam 500 zł rabatu :) Ale ogólnie problemu nie robił :) Przypomniał tylko że są do końca czerwca więc żebym wszystkie dobrze wykorzystała :)
Ta torba bardzo fajna bo duża. A przy dziecku taka się bardzo przydaje :)
Mam nadzieje że kiedyś się spotkamy gdzieś na targówku bo chyba też często tam robisz zakupy?

cinamon bo ja tam mam blisko, parę km prostą drogą:-) mam nadzieję, że się spotkamy, ale pewnie po porodzie dopiero, bo teraz odpuściłam sobie już jazdę autem, no chyba że naprawdę muszę

Cinamon my też mamy x-landera energy!! Najpiękniejszy kolor ze wszystkich, przynajmniej dla mnie. Dokupiłam torbę i parasolke w firmowym kolorze i powiem Ci że cały komplet naprawdę robi wrażenie. No ale sama torba kosztowała chyba 130zł (taka jak z tej aukcji: http://allegro.pl/torba-x-lander-x-bag-do-xa-xt-x3-xq-xv-rozne-kolor-i1601611477.html, a parasolka chyba 70, taka jak tu: http://allegro.pl/x-sun-parasolka-do-wozka-x-lander-kolor-energy-i1623244280.html . Jednak uważam, że warto, bo teraz aż nie mogę się doczekać, kiedy wyjazdę z Lenką w środku :-D Zestaw prezentuje się fantastycznie!

Ostatnia edycja:
Mysia co to zz sprzedawca? bo ja mialam jakis czas temu (pisalam tu wam o nim ku przestodze) dokladnie takie same przeboje z jednym takim. Długo trwalo zanim doprosilam sie odpowiedzi

reklama
cinamon a jak się postarać o takie kupony z allegro, bo ja też jeszcze muszę wózek kupić

JA swoje kupiłam na Allegro ale jak coś to mogę ci wysłać kupon bo jeszcze chyba ze 3 mi zostały bo część wykorzystałam a część właśnie rozdałam :)

Mrsmoon no ja też mam bardzo blisko! ok 2-3 kilometrów :) mieszkam obok zielonej białołęki ;-)

Dagamit to witaj w klubie koloru Energy:) Fajny rzeczywiście cały komplet !

Setana a dziękuję bardzo!

Ostatnia edycja:
Do góry