reklama
cinamon
Fanka BB :)
Mrsmoon bardzo ta torba ale zastanawiam się czy w smyku mają je. Nie wiesz nic na ten temat?
Trasiuzielony też śliczny kolorek i też o nim myślałam ale wybrałam malinowy z tego względu że to dziewczynka.A fotelik była faktycznie 200 zł tańszy zielony niż reszta pan powiedział że oni już tej zieleni nie będą produkować tylko jakiś inny odcień temu się wyprzedają z zielonych .A szkoda bo ten odcień zielonego bardzo przyciąga wzrok
Trasiuzielony też śliczny kolorek i też o nim myślałam ale wybrałam malinowy z tego względu że to dziewczynka.A fotelik była faktycznie 200 zł tańszy zielony niż reszta pan powiedział że oni już tej zieleni nie będą produkować tylko jakiś inny odcień temu się wyprzedają z zielonych .A szkoda bo ten odcień zielonego bardzo przyciąga wzrok
cinamon pojęcia nie mam:-( ja kupowałam cały zestaw(bez fotelika) w sklepie dudek dla dzieci chyba na okopowej, ale wiem, że zależy Ci pewnie na Smyku ze względu na te kupony rabatowe - wg mnie powinni mieć, skoro wózki mają to i akcesoria mieć powinni
cinamon
dokładnie chodzi mi o te kupony nawiasem mówiąc wczoraj Pan który nam wózek sprzedawał spytał się skąd mam te kupony i ja wypaliłam że z allegro.i że kupiłam je po 1 zł za kupon Pan miał nieziemską minę jak obliczył że wydałam złotówkę a dostałam 500 zł rabatu Ale ogólnie problemu nie robił Przypomniał tylko że są do końca czerwca więc żebym wszystkie dobrze wykorzystała
Ta torba bardzo fajna bo duża. A przy dziecku taka się bardzo przydaje
Mam nadzieje że kiedyś się spotkamy gdzieś na targówku bo chyba też często tam robisz zakupy?
Ta torba bardzo fajna bo duża. A przy dziecku taka się bardzo przydaje
Mam nadzieje że kiedyś się spotkamy gdzieś na targówku bo chyba też często tam robisz zakupy?
Cinamon my też mamy x-landera energy!! Najpiękniejszy kolor ze wszystkich, przynajmniej dla mnie. Dokupiłam torbę i parasolke w firmowym kolorze i powiem Ci że cały komplet naprawdę robi wrażenie. No ale sama torba kosztowała chyba 130zł (taka jak z tej aukcji: http://allegro.pl/torba-x-lander-x-bag-do-xa-xt-x3-xq-xv-rozne-kolor-i1601611477.html, a parasolka chyba 70, taka jak tu: http://allegro.pl/x-sun-parasolka-do-wozka-x-lander-kolor-energy-i1623244280.html . Jednak uważam, że warto, bo teraz aż nie mogę się doczekać, kiedy wyjazdę z Lenką w środku Zestaw prezentuje się fantastycznie!
Ostatnia edycja:
ramari
cinamon a jak się postarać o takie kupony z allegro, bo ja też jeszcze muszę wózek kupić
reklama
cinamon
cinamon a jak się postarać o takie kupony z allegro, bo ja też jeszcze muszę wózek kupić
JA swoje kupiłam na Allegro ale jak coś to mogę ci wysłać kupon bo jeszcze chyba ze 3 mi zostały bo część wykorzystałam a część właśnie rozdałam
Mrsmoon no ja też mam bardzo blisko! ok 2-3 kilometrów mieszkam obok zielonej białołęki ;-)
Dagamit to witaj w klubie koloru Energy Fajny rzeczywiście cały komplet !
Setana a dziękuję bardzo!
Ostatnia edycja:
Podziel się: