reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Mrsmoon bardzo ta torba ale zastanawiam się czy w smyku mają je. Nie wiesz nic na ten temat?
Trasiuzielony też śliczny kolorek i też o nim myślałam ale wybrałam malinowy z tego względu że to dziewczynka.A fotelik była faktycznie 200 zł tańszy zielony niż reszta:szok: pan powiedział że oni już tej zieleni nie będą produkować tylko jakiś inny odcień temu się wyprzedają z zielonych .A szkoda bo ten odcień zielonego bardzo przyciąga wzrok:)

cinamon pojęcia nie mam:-( ja kupowałam cały zestaw(bez fotelika) w sklepie dudek dla dzieci chyba na okopowej, ale wiem, że zależy Ci pewnie na Smyku ze względu na te kupony rabatowe - wg mnie powinni mieć, skoro wózki mają to i akcesoria mieć powinni

dokładnie chodzi mi o te kupony :) nawiasem mówiąc wczoraj Pan który nam wózek sprzedawał spytał się skąd mam te kupony i ja wypaliłam że z allegro.i że kupiłam je po 1 zł za kupon :) Pan miał nieziemską minę jak obliczył że wydałam złotówkę a dostałam 500 zł rabatu :) Ale ogólnie problemu nie robił :) Przypomniał tylko że są do końca czerwca więc żebym wszystkie dobrze wykorzystała :)
Ta torba bardzo fajna bo duża. A przy dziecku taka się bardzo przydaje :)
Mam nadzieje że kiedyś się spotkamy gdzieś na targówku bo chyba też często tam robisz zakupy?

cinamon bo ja tam mam blisko, parę km prostą drogą:-) mam nadzieję, że się spotkamy, ale pewnie po porodzie dopiero, bo teraz odpuściłam sobie już jazdę autem, no chyba że naprawdę muszę

Cinamon my też mamy x-landera energy!! Najpiękniejszy kolor ze wszystkich, przynajmniej dla mnie. Dokupiłam torbę i parasolke w firmowym kolorze i powiem Ci że cały komplet naprawdę robi wrażenie. No ale sama torba kosztowała chyba 130zł (taka jak z tej aukcji: http://allegro.pl/torba-x-lander-x-bag-do-xa-xt-x3-xq-xv-rozne-kolor-i1601611477.html, a parasolka chyba 70, taka jak tu: http://allegro.pl/x-sun-parasolka-do-wozka-x-lander-kolor-energy-i1623244280.html . Jednak uważam, że warto, bo teraz aż nie mogę się doczekać, kiedy wyjazdę z Lenką w środku :-D Zestaw prezentuje się fantastycznie!

Ostatnia edycja:
Mysia co to zz sprzedawca? bo ja mialam jakis czas temu (pisalam tu wam o nim ku przestodze) dokladnie takie same przeboje z jednym takim. Długo trwalo zanim doprosilam sie odpowiedzi

reklama
cinamon a jak się postarać o takie kupony z allegro, bo ja też jeszcze muszę wózek kupić

JA swoje kupiłam na Allegro ale jak coś to mogę ci wysłać kupon bo jeszcze chyba ze 3 mi zostały bo część wykorzystałam a część właśnie rozdałam :)

Mrsmoon no ja też mam bardzo blisko! ok 2-3 kilometrów :) mieszkam obok zielonej białołęki ;-)

Dagamit to witaj w klubie koloru Energy:) Fajny rzeczywiście cały komplet !

Setana a dziękuję bardzo!

Ostatnia edycja:
Do góry