reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

No właśnie słyszałam że oni zawsze próbują sprzedać to za co mają większą premie. Martwi mnie jednak że nie znam nikogo kto ma model XQ i nie mam żadnej opinii na temat tego wózeczka. Strasznie mi się podoba wizualnie !

reklama
cinamon, ja bym jednak wybrała x-landera i to wersje xa....dla mnie kubełkowe siedzisko nie do przejścia, znam sporo osób które na to bardzo narzekają!!!!
moja kuzynka m.in.wybrała wózek z takim siedziskiem bo mogła go odwracać właśnie w kazdą strone i teraz jak z nią rozmawiałam to nigdy wiecej by tego nie powtórzyła - nie rezygnowała z płasko rozkładanego oparcia na rzecz dwustronnego montowania siedziska..poza tym nie wydaje mi się, zeby Maxi Cosi Mura składał sie lepiej niż x-lander, gabarytowo podobne moim zdaniem a xq ma mniejsze koła z przodu do tego...
no twoja decyzja,wiem, ze trudna ale do przejścia...trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie sprawy

Mysia ale wydaje mi się że xQ nie ma siedziska kubełkowego bo nawet bym się nad nim nie zastanawiała

Tak już wiem że model produkowany po roku 2010 ma siedzisko rozkładane do leżenia czyli takie zwyczajne. Poprzedni model niestety miał kubełkowe.
A jaki kolor maja wasze x landery? Ja chyba będe musiała kupić taki volkano bo cały czarny jest o 100 zł droższy

Ostatnia edycja:
cinamonku no jesteś w kropce:tak:na spokojnie przemyśl wszystko.
Maxi Cosi Mura 4 jest sporo droższy od X-landera (a Mura 3 nie podoba mi się), kilka stówek trzeba dołożyć...ale jeżeli możesz sobie pozwolić, to może warto się zastanowić i poszukać opinii
o XQ możesz poczytać tutaj Re: X-lander XQ z kolekcji 2010! - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl i chyba rzeczywiście wycofali kubełkowe siedzisko w spacerówce
ja byłam naprawdę mocno na niego nastawiona, nawet trasi pisałam, czy nie woli XQ od XA właśnie ze względu na przekładaną spacerówkę, a po obejrzeniu obu w sklepie rozmyśliłam się i wybrałam XA
ja mam kolor carbon i on był duuuużo droższy od innych kolorów, no ale ja uparciuch jestem

pogadałam z mężem i podjeliśmy decyzję i jednak kupujemy X landera XQ i nie będę już więcej słuchała panów ze sklepu :) obiecuję

CInamon i bardzo dobrze! Najważniejsze żebyś ty była zadowolona. Mi koles w sklepie też opowiadał straszne rzeczy o x-landerze i kupiłam go na drugi dzień:)

hehe oni chyba muszą tak robić. A zresztą co 20 letni facet sprzedawca może wiedzieć o wózku? tylko tyle ile przeczyta ze strony producenta :)
Fajnie będzie dołączyć do waszego klubu posiadaczek x landera :)

P1050152.jpgA oto mój zakup :)
P1050153.jpg

reklama
Do góry