a ja najchłonniejsze podpaski mam kupione do szpitala... A czemu masz nadzieje ze po wyjsciu bedziesz mogla przejsc na podpaski dopiero? W szpitalu nie mozna? Są jakies przeciwwskazania? Ja sobie obmysliłam majtki poporodowe i tam wepchne se podpaski, tzn taki miałam plan... Byłabym wdzieczna za wyprowadzenie mnie z błędu
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Tusen gratuluję x-landera! Witaj w naszym już bardzo szerokim gronie posiadaczek
tusen witaj w klubie X-landerek;-)
i
tusen śliczny wózeczek! Witaj w gronie szczęśliwych posiadaczek x-landerów! Świetny kolorek.
może założymy jakiś klub.Świetnie sie prowadzi ,narazie jak debil po domu jeżdżę ,i mąż sie śmieje,żebym chociaż jakegoś miśka tam włożyłacoby na pusto nie jeździć.
A wogóle Trasia to Tobie szczególnie powinnam podziękować ,bo ty dawałaś wózkowi najlepsze recenzje.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Tusen gratuluje wozeczka, fajne kolorki
A ja musze sie pochwalis ze mam juz wszyyyystko, dosłownie, jak to dobrze. W poniedzialek przyszedł nam drugi fotelik, a to on mi jeszcze sen z powiek spedzał bo chcialam juz kupic a jakos nie było nic ciekawego w atrakcyjnej cenie, ale w koncu sie udało, przyszedł w poniedzialek, juz jest nawet wyprany i czeka na użytkownika:-). Tak wiec wszystkie kosmetyki, ubranka, pieluszki, wozek, foteliki itp. juz są, wszystko wyprane, wyczyszczone, przygotowane i czeka
A ja musze sie pochwalis ze mam juz wszyyyystko, dosłownie, jak to dobrze. W poniedzialek przyszedł nam drugi fotelik, a to on mi jeszcze sen z powiek spedzał bo chcialam juz kupic a jakos nie było nic ciekawego w atrakcyjnej cenie, ale w koncu sie udało, przyszedł w poniedzialek, juz jest nawet wyprany i czeka na użytkownika:-). Tak wiec wszystkie kosmetyki, ubranka, pieluszki, wozek, foteliki itp. juz są, wszystko wyprane, wyczyszczone, przygotowane i czeka
aaga1407
Doggi moze jednak kup sobie te pieuchy, nie sa drogie, a moze lepiej je mieć, tzn. niby mozna kupis w szpitalnej aptece, ale ja wole byc przygotowana. Na początku krew mocno leci wiec zwykle podpaski, nawet te mega duże mogą po prostu nie wystarczyc.
Co do ilosci to ja mam na razie jedną paczke, dokupie poxniej jak bedzie trzeba. w moim przypadku czuje ze bedzie trzeba, poprzednio zuzyłam 2 opakowania bo długo leciało
Co do ilosci to ja mam na razie jedną paczke, dokupie poxniej jak bedzie trzeba. w moim przypadku czuje ze bedzie trzeba, poprzednio zuzyłam 2 opakowania bo długo leciało
aaga1407
Fajnie. Ja sie martwilam tymi fotelikami bo na nowe mnie nie stac, jeden ok. 600 zł wiec u mnie 1200 same foteliki. wiec chaialam upolowac uzywane i upolowałam, jeden juz dosc dawno za 210 zł z wysłką, ale z drugim był problem bo chcialam zeby tez pasował kolorystycznie do tego pierwszego i był w jakiejs rozsądnej cenie. Sledzilam allegro dosc długo i albo przegapiłam aukcje, albo mnie ktos przelicytował ale w koncu sie udało za 165 z wysyłkąaaga u mnie podobnie. wszystko gotowe już czeka na Oleńkę
aaga1407
:-d:-d:-d:-doj nie nie, pieluch to ja nosic nie bede ! Co jak co, ale na to sie nie dam skusic... Głupie podejscie ale nie przemogę się :/
reklama
ojej, to drogie te foteliki :/ ja w poznaniu kupiłam w takim markecie dzieciowym za 165 zł foteliko, bujaczko nosidełko w pięnym czerwono-grafitowym kolorze <3
ja w sumie przez neta nic nie kupowałam, bo się boję przez neta kupowac nie wiem czemu.
ja w sumie przez neta nic nie kupowałam, bo się boję przez neta kupowac nie wiem czemu.
Podziel się: