reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

kati przenosić też nie chcę, bo psychicznie siądę, będę siedziała i czekała aż się zacznie, mogę się założyć, że by tak było;-)ja panikara z natury jestem:zawstydzona/y:
mąż mojej koleżanki wziął sobie urlop jakoś tak ze 2 dni przed terminem i siedzieli 5 dni razem i czekali, w końcu dziewczyna się wkurzyła i chłopa do pracy wysłała, a urodziła chyba z tydzień później...ja tak nie chcę:-(

reklama
No ja zamiast wypoczywać szaleję na wyprzedażach. Dziś nawet outlet zaliczyłam.Staram się już większe kupować chyba że coś mi się wyjątkow spodoba. Tylko jeśli Młoda to taka długonoga laska to czy założę Jej śliczne body w paseczki z napisem I love Mum za jedyne 5 zł, ale w rozmiarze 50 ???
Muszę wreszcie wstawić bluzkę z motocyklem dla Ja-Zołzy i dwie rzeczy z fajnymi napisami. Dziś nabyłam śpiochy z motocyklem :-)

mrsmoon no jak klapki nie przyszły to musisz jeszcz czekac;-):-D. A sukieneczki sliczne

to samo pomyślałam :-)

Forever gratuluję udanych zakupów

Pochwalę się, ze w poniedziałek w końcu zamówiłam wózio Jedo Fyna 4ds, ma dotrzeć do końca maja - to już będzie 38 tydzień, wiec tez nie moge sie rozpakowac wcześniej, co to to nie ;-)
Udało mi się też kupić ażurkowy kocyk :-)

04052011033.jpg

Dzisiaj doszła mi przesyłka z wózkiem .Jestem bardzo zadowolona.
Nie ukrywam że przy wyborze sugerowałam sie opiniami Waszymi,za które bardzo dziękuję.

tusen ale ładny ten wózeczek !! Bardzo ładne zestawienie kolorów :) Ja kupiłam wózek brązowo beżowy, ale żałuję ze nie wzięłam takiego samego ale w jaskrawej zieleni, był boski !! Ale wtedy stwierdziłam ze jakies insekty beda mnie i Olcie oblatywac, bpo on cały był w takim jaskrawym kolorze, a tak ten ładny żółty akcent u Ciebie dodaje wózeczkowi uroku, a nie bedzie sciagał meszek :)

Dziewczynki może mi doradzicie - będziemy zmieniać odkurzacz i zastanawiam się na jaki...
Wpadł mi w oko Electrolux UltraSilencer, głównie ze względu na to że jest cichy, ale może macie jakieś sprawdzone sprzęty - żeby nie był głośny (wiadomo - małe dziecko w domu), dobrze zasysał (mamy dużego psa który zmienia futro cały rok dosłownie), z jakimś dobrym filtrem no i nie wiem co tam jeszcze powinno być...
Doradzicie coś ???

reklama
Tusen wózeczek ekstra!! Bardzo ładny kolor wybrałaś w realu super.Za wysyłkę zapłaciłaś chyba drugie tyle co wózek co??Czy masz kogoś kto ci przewozi to z Polski??Moi znajomi mają faceta.

Czy Wy też nie możecie się doczekać już wyjścia na spacerek z maluszkiem??Ja co popatrzę na wózek to mnie skręca już...:)

madzioolka ja proponuję abyś poszła do sklepu i na miejscu pooglądała i posłuchała jak pracują te odkurzacze a przy okazji posłuchała opinni eksperta jakiegoś pracującego przy takim sprzęcie :) Sama pracuję w sklepie ze sprzętem agd ale na dziale ratalnym więc o sprzęcie nie wiele wiem:p Wiem ,że silencer sprzedaje się tak średnio.Są teraz nowsze technologie w dodatku z filtrami Hepa lub wodnymi.Najlepiej idz i posłuchaj co Ci powie sprzedawca w sklepie oni naprawdę sporo wiedzą.Ja polecam Media Experty :) Teraz mają chyba taniej o vat na cały asortyment.

Do góry