reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Nas opanował szał zakupów, łóżeczko już stoi rozłożone, nie mogę się napatrzeć, jutro pewnie przyjdzie pościel, wczoraj byłam w rossmanie po kilka kosmetyków (oliwka, mydło, pieluszki itp.) zamówiłam też kilka gadżetów typu szczoteczka czy obcinaczka... jedziemy dziś po wózek (używany ale nie wiem czy na 100% kupimy - obejrzymy, chociaż jechać tyle kilometrów żeby nie kupić to się trochę nie opłaca - więc pewnie wrócimy z wózkiem) prace już napisałam, złożyłam, teraz czekam na termin obrony ( a to już niedługo, więc nie będę za często zaglądać, muszę się nauczyć pytań i przygotować prezentację - ale mam stresa, tak dawno nic nie zdawałam, nie pisałam żadnego egzaminu, że już zapomniałam jak to jest)

Ja mam 3 zwykłe bawełniane do karmienia biustonosze i myślę ,że to wystarczy.W dzień jak gdzieś będę chciała się odstrzelić to założę normalny z fiszbinami i odpinanymi ramiączkami.

A przed spaniem pochwalę się Wam jeszcze tym dresikiem pumy który dzisiaj kupiłam za 24,50 :) jako drugi produkt był w promocji - 50% taniej ( w outlecie :))Rozm 68 a więc liczę na pół roczku.

Słodki co??

100_8707.jpg

tak icak wózek udało się kupić, nie zachwyca ale jest, tzn jest tej firmy, której chciałam ale nie ten kolor (tak wiem - wymyślam) ale jestem zadowolona, właściwie zakupy mam już za sobą, zastanawiam się jeszcze nad materacem bo ten co mamy w łóżeczku jest trochę cienki (mamy łóżeczko turystyczne - kto widział ten wie, że trochę mizerne te materace) ale mąż póki co twierdzi, że wystarczy, ale mnie to nie przekonuje, chociaż słyszałam, że dzieci wcale nie muszą leżeć na miękkim, no i sama nie wiem

reklama
katamisz super dresik...

aneczka jeżeli łóżeczko turystyczne będzie służyło jako normalne, to ja bym materac kupiła, bo ten standardowy to nie jest dobry tak na stałe

ja muszę zakupki do szpitala zrobić, a tak mi się nie chce wziąć za to, szczególnie, ze net tak marnie chodzi i przeglądanie stron to udręka

Do góry