reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Dziewczyny ja też nosze biustonosze z firmy alles i jestem zadowolona bardzo a do karmienia na pewno sobie kupie z tej firmy tylko po porodzie bo np. mojej mamie bardzo urósł biust - miała tyle mleka, wiec czekam a potem zamówie.

Bardzo ładne te staniczki z alles :tak: tylko one wszystkie zawsze ładnie wyglądają na względnie niedużym biuście. A ja z moim G to musze przymierzyć, w ciemno nie da rady kupić. Tylko ciekawe czy w Opolu gdzieś znajde gdzieś te z alles...

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę wpadłam, żeby przekazać właścicielkom x- landera, że kupiłam w końcu parasolkę do wózeczka- część z Was pytała o to. Zdecydowałam się jednak na oryginalną, bo cena spadła i kosztuje niewiele więcej niż te uniwersalne a przynajmniej nie będzie problemów z dopasowaniem.
Z tym, że na tej aukcji jest chyba tylko jungle i vulcano, więc to chyba dobra opcja tylko dla mnie i Traschki...
PARASOLKA X-LANDER Vulcano,Jungle, od Dealera SS (1584729864) - Aukcje internetowe Allegro

Jak się uporam z ciśnieniem i mgr, to znów będę zaglądać- póki co tylko leżę i piszę pracę. Do innych wątków nawet nie zaglądam -mam nadzieję , ze u Was ok! Buziaki:)

Witaj Aestima! Bidulo wyrabiaj się z tą pracą i odpocznij sobie chwilę :-) A parasolkę do X-landera też kupowałam oryginalną, no i torbę do mojego Energy, bo w zestawie nie było. Tyle że ja za parasolke płaciłam 70zł (za torbę 130!). Trzeba przyznać, że to niezłe wydatki, ale mam nadzieję, że będą nam dobrze służyć :-)

Icak ja teraz mam 75E/F i te biustonosze wyglądają na duzym biuście naprawdę dobrze. Ja jestem bardzo zadowolona. Kupowałam przez Internet, więc w sumie trochę w ciemno, ale wszystko z nimi ok.

Kati nawet nie wiesz, jaki ja mam sentyment do Opola - nie dość że spędziłam w nim 5 lat w akademiku na studiach, to jeszcze poznałam tam męża!! :-D

Dagamit no to obie mamy niezły sentyment :-D

Ja czas studiów wspominam do tej pory jako najlepsze lata życia :-) :-) :-)

Oj, ja też! Zdecydowanie! I wiem, że takie beztroskie (mimo wszystko) lata, już się nie powtórzą...A swoją drogą - mój Boże - kiedy to było!!?? :-D Magistra broniłam w 2003 roku!!

reklama
Do góry