reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
coś mój link nie działa nie wiem czemu...wklejam więc zdjęcie
w

Asinka - jaka beka,
heheh,mam rodzinę w Braniewie i oni tez tam mówią "ale beka"normalnie nie wiedziałam co to jest:-D,a jak ja mówiłam do mojego brata "weno mi to podaj" to on mówi"a co to jest weno?":-D
Anapi pierwszy raz słyszę o czymś takim:szok:
naprawdę nie widziałaś takiego smoczka?
ja planuję kupić taki,co do ucha się tylko przystawia,bo przyda mi się przy starszym też.i muszę miec taki jeszcze do wody,bo miałam wanienkę z termometrem i zawsze wiedziałam czy woda jest już dobra.

jak o gwarze mowa, to ja też zapodam jakąś poznańską gwarę... "Było wuchte wiary" i "zjadłabym sznekę z glancem w tytce" ooo i jeszcze "wiara z mojego fyrtla" :p :p :p jak byłam na pierwszym roku to jak czasem coś palnęłam to nikt nie rozumial o co kaman :p

reklama
Do góry