reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Misialina uśmiałam się! Wyobraziłam sobie tą sytuację :D Bez obrazy ale pomyslałam o nas jak dzieci :D Patrz niby dojrzałe babki, a tak niewiele nam do szczęścia potrzeba :D Zakupy dla maluszków i te wszystkie duperelki to fantastyczna sprawa. Teraz musimy tylko czekać na Użytkowników, a to już coraz bliżej :)

reklama
Setanka ja kupiłam jedną butelkę - firmy MAM antykolkową
MAM Baby, Butelki - MAM Baby, bpa , bpa free, bisfenol, butelki bez bpa, butelki bez bisfenolu, smoczki bez bpa, smoczki bez bisfenolu, bisfenol a, butelki dla niemowląt, smoczki dla niemowląt, jedwabisty silikon, szczoteczki dla niemowląt, butelk
Zachciła mnie koleżanka - jej mała ani razu kolki nie miała a wykarmiona tymi butelkami. Jak będzie potrzebna większa ilość to dokupię
Icak ja też tak mam, z pierwszym dzieckiem po prostu tak jest i tyle:tak:ale trochę ubranek mam po dzieciakach z rodziny

tak misia ten twój wózeczek baardzo mi się podoba:-)
larvunia ja mam takie łóżeczko turystyczne,ale tylko dla starszego dziecka,z otwieraniem w środku i wkładałam do niego po prostu materac z łóżeczka drewnianego,bo się mieści.jak mały był ze mną w pokoju wkładałam go do tego łóżeczka i zamykałam wyjście i byłam spokojna idąc np do kuchni,a on miał i miękko i bezpiecznie.

Misialina, naprawdę piękny wózio i kolorek oryginalny- takiego jeszcze na ulicy nie widziałam:)

mrsmoon- też rozwazałam te butelki- bardzo mi się podobają, jak lovi się nie sprawdzi to przerzucę się na mam:)

ja mam dwie male butelki aventu ;-)
dostalam od ginekolog na poczatku razem z probkami roznymi i lektora ;-)
nie kupuje narazie wiecej, nie czuje potrzeby. Kubki niekapki mam po mlodym, wogole nie zniszczone, bo szybko zaczol pic normalnie ;-) albo z bidonka.

smoczek musze kupic tylko nie wiem jaki :sorry2: Mlody dydlal tylko do 3 miesiaca ;-)

Piekna pogoda.
Dostałam dzisiaj przesyłke z szlafrokiem kupionym na allegro i list z tej apteki doz katalog i karta.
Widziałam ostatnio w sklepie produkty mam i tez sie zastanawiam czy zamiast tt nie kupic. Chce 2 butelki (mała i średnia) i smoczek.

reklama
Do góry