Ivona83
Fanka BB :)
Misia - wózeczek śliczny też lubię fiolecik, widzę że udało ci się kupić Tako jak chciałaś:-) gratuluje!! Ja też się na podobny wózeczek przymierzam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no co ty larvunia...moja sis też miała taki materacyk, my mięliśmy jakieś takie ze słomy czy czegoś, rany jak ja to kiedyś zobaczyłam to w szoku byłam..eah..kurde a ja juz kiedys pisalam, mam w lozeczku materacyk poprostu gabke... po 2 kuzynkach dostal takie lozeczko Marcelek i teraz bedzie mala na nim spala... Kuzynki Marcelka zadnych wad postawy nie maja, mlody tez nie... Kurde gdybym miala wiecej kasy to moze bym kupila jak Wy...
Gdyby tak patrzec na wszystko co zdrowe to chyba musialabym miec wszystko nowe itp, nobo buty tez sie przeciez ukladaja pod noge pierwszego wlasciciela... a mlody mial buty jakies trampki po kuzynach....
a mam pytanie te co maja lozeczka turystyczne...
tez materace do nich dokupujecie a do kolysek, do wozka
kurde na to wychodzi ze jestem zla mama bo ma zwykla gabke w lozeczku..... dla mnie to strata kasy.... no chyba ze ktos by mi je kupil tobym sie cieszyla ;-) a;e to moje osobiste zdanie
Misialina no wózio pierwsza klasa, na pewno reszta tez....Dostałam również druga przesyłkę z wanienką, stojakiem, butelkami, pieluszkami, kocykiem z carter'sa, ręczniczkiem i innymi tzw. dupsami....polecam Wam dziewczyny majtki wielorazowe z siateczki SENI...rewelacyjne...po porodzie napewno będą się sprawdzały
Szukałam tylko na allegro ale bez ocieplenia nie było wzoru Isidora. Dzięki za info