reklama
wczoraj byłam na wizycie u diabetologa a później odwiedziłam jeszcze koleżankę i wróciłam z dwiema siatami ciuszków dla Hani. Tym razem takich większych, bo maleńkich miałam już wystarczająco.
Widzę, że się apteczny temat rozwija, też się zastanawiałam nad taką kartą. Zawsze coś w kieszeni zostaje
Widzę, że się apteczny temat rozwija, też się zastanawiałam nad taką kartą. Zawsze coś w kieszeni zostaje
traschka
Mama Marysi
Kati ale śliczny!!! Ta koroneczka wokół przecudna Masz zdolną mamę!
justynka wypełniasz formularz na necie i karta ci przychodzi pocztą do 2 tyg (mnie przyszła do tyg)
zamawiasz przez neta i odbierasz w jakieś najbliższej aptece obok ciebie, która uznaje te karty i tam pokazujesz karte to dostajesz rabat
zamawiasz przez neta i odbierasz w jakieś najbliższej aptece obok ciebie, która uznaje te karty i tam pokazujesz karte to dostajesz rabat
reklama
Misialina
Fanka BB :)
Kto jeszcze nie ma wózka to polecam!!! Śliczny wózek dla córci Tako Warrior 3w1 JAK NOWY (1537157776) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZEK TAKO WARRIOR 3w1! stan idealny! gwarancja!! (1550066156) - Aukcje internetowe Allegro może ktoś się skusi
WÓZEK TAKO WARRIOR 3w1! stan idealny! gwarancja!! (1550066156) - Aukcje internetowe Allegro może ktoś się skusi
Podziel się: