reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

a jak się tak nasłuchałam, to już miałam ochotę podziękować za takie prezenty

Jakbym siebie słyszała... ;-) I jest duże prawdopodobieństwo, że naprawdę bym podziękowała... :-p

Dziewczyny ale się cieszę...mój tato wrócił i przywiózł mi masę rzeczy do Malwinki....kosmetyki z BUBCHEN, proszki do prania, kropelki na kolki i elektroniczną nianie z czujnikim oddechu...kurde ale się cieszę

Fajnie Ci :-D

Zołza ja też u tego sprzedawcy właśnie robiłam wczoraj zakupy te mało powalające typu podkłady, majty, tetry itp. i wyszło 250zł, mam nadzieje że wszystko będzie ok, szkoda tylko że przy takich kwotach nie ma gratisowej przesyłki, ale cóż...

No, ja dziś wydałam 350zł :-p Plus kurier - przy tak dużym zamówieniu ten kurier i tak śmiesznie tani. Opierając się na zdaniu koleżanek z forum, liczę, że wszystko będzie ok :-) Poza tym bardzo fajny kontakt z nimi jest - szybko odpisują i pomagają gapom, które nie potrafią się ogarnąć [czytaj: zołzie ;-)]

Doggi, niedobra jesteś! :-p

reklama
Misialina ale masz fajnie z tym tatą :-) ja juz proszek mam, kupiłam w sklepie w Rydułtowach, mają tam same niemieckie rzeczy

Zebrra jak dojdzie paczka i bedzie ok to daj znać, chętnie skorzystam sprzedajacy ma fajne rzeczy

Doggi
ja też mam 163 cm i teraz 65 kg, ale nogi mi juz troche zczynają wieczorami puchnąć.

Agatka ja nie miałam wiec nie wiem...

Zołza niezłe zakupy :-)

Forever, pytałaś o staniki HK826* KOLEKCJA BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 2 szt 80 C (1531208070) - Aukcje internetowe Allegro, dzisiaj przyszły... Uczucia mam mieszane, bo jak mówiłam normalnie mam miseczkę C/D, teraz D, te staniki też wzięłam D, ale są sporo za duże... Tzn. obwód ok, ale w miseczkach mam sporo luzu. Myslę, ze jak będzie mleko, to będą dobre.. zobaczymy... W każdym razie wykonanie jest ok, materiał też - taka przyjemna bawełna, ale nie brałabym na wyrost miseczki, tylko taką jaką teraz masz... Zresztą wiesz, te ciuchy (typu bonprix, neckermann) są robione na rynek niemiecki i one mają trochę zawyżoną numerację.. W stanikach jak widać też...
Zebrra - masz rację z tą niemiecką rozmiarówką - poza Triumphem - mam b. fajny biustonosz do karmienia z Bon Prix zamówiony na 75D no i w miseczkach luz - no ale jak np. wkładki dojdą to będzie ok. Natomiast jak na którymś wątku napisałam Mothercare nie trzyma rozmiaru w obwodzie. :-(
Dziś dostałam wielkie pudło oraz dużą torbę ciuszków od koleżanki.

Ostatnia edycja:
A ja dostałam wczoraj w prezencie od mamy termometr i jestem skołowana bo jest tak nowoczesny i łatwy w obsłudze, że aż mi się to wydaje podejrzane. Wygląda jak pistolet, mierzy temperaturę w odległości 5 cm od skroni i pokazuje w momencie wynik. Oczywiście przetestowaliśmy na wszystkich dookoła:) Można też mierzyć temp. zupek i wody w wannie...

larvunia
cudne! :)))

aneczka u mnie w pokoju wózek od stycznia stoi:)) I byłam przeszczęśliwa, że go wtedy kupiłam bo miesiąc później ten sam model i kolor kosztował już 200 zł więcej. A o jeździe bez foteliku to tu chyba nawet nikt nie pomyślał, to taka oczywista oczywistość:) U nas też położna kazała przyjść z fotelikiem po dziecko.

Misialina super! WYobrażam sobie jak się cieszysz:)))

agatka ja kupiłam białego jelenia do koloru i białego. Bedziesz miała tyle prania, że na pewno wykorzystasz:)

doggi ja nie wyobrażam sobie karmienia biustonosza do karmienia, ale zobaczysz. Jak stwierdzisz że ci niewygodnie to możesz wtedy zamówic. Ja szukałam 80G i był jakiś wybór więc H też powinnaś dostać. Ładne są z firmy Alles Mama

reklama
Ja jestem na etapie kupowania wózka. Może jakieś polecicie?? Nie chcę tylko w wózku żadnych kółek skrętnych, ani mniejszych. Chcę zwykły wózek na dużych pompowanych kółkach.
Jakieś propozycje :-)??

Do góry