reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aneczka, u mnie w szpitalu jest tak, ze tata musi wejść na oddział z fotelikiem - inaczej Cie nie wypuszczą z dzieckiem...

Misialina, super! Moja mama też mi przywoziła bubchen, ale u nas się niestety nie sprawdziły, natomiast niemiecka chemia - rewelka! Sama wczoraj zamówiłam niemieckiego Lenora, bo uwielbiam :)
Zamawiałam u tego sprzedającego http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10885649 niebawem napiszę co i jak :)
Brałam tez białego jelenia - płyn do prania, mydło, dzidziusia - płyn do prania.

Forever, pytałaś o staniki HK826* KOLEKCJA BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 2 szt 80 C (1531208070) - Aukcje internetowe Allegro, dzisiaj przyszły... Uczucia mam mieszane, bo jak mówiłam normalnie mam miseczkę C/D, teraz D, te staniki też wzięłam D, ale są sporo za duże... Tzn. obwód ok, ale w miseczkach mam sporo luzu. Myslę, ze jak będzie mleko, to będą dobre.. zobaczymy... W każdym razie wykonanie jest ok, materiał też - taka przyjemna bawełna, ale nie brałabym na wyrost miseczki, tylko taką jaką teraz masz... Zresztą wiesz, te ciuchy (typu bonprix, neckermann) są robione na rynek niemiecki i one mają trochę zawyżoną numerację.. W stanikach jak widać też...

reklama
Ja stwierdziłam wczoraj czy przedwczoraj, że nie kupuję stanika do karmienia... Mam same staniki z odpinanymi naramkami, więc po prostu je wykorzystam, mam taki jeden piękny czarny koronkowy miękki ale z podszewką, że nie jest prześwitujący i nie taki bleee... i tego mama mi kupiła 'na oko' i to jest 75H (no już przegięcie silne) i jest mi teraz w sumie na siłę mogłabym go nosic, ale troszkę odstaje więc jak mi mleko najdzie to mam nadzieję, że bedzie lepiej pasował (w sensie nie najdzie go tyle, że mi cyc sie już nie zmieści :/ )

W ogóle wyobraźcie sobie mnie... ważę teraz w ciąży 66 kg i mam 163 wzrostu, łapki chude, girki też.... więc wyglądam jak bocian :p duży brzuch i jeszcze większe cyce!! :p

doggi ja wygladam podobnie do ciebie bo 165 wzrostu, 65 kg, raczki tez raczej chudziutkie i ooooogrooomny brzusio, cycki tez spore, ale wielkosc brzuch je zdecydowanie optycznie zmniejsza
Aneczka nie wyobrazam sobie jak mozna z noworodkiem do domu wracac na rekach, a nie w foteliku. To nie jest uz kwestia tego czy ze szpitakla cie wypuszcza, ale kwestia bezpieczenstwa. Poza tym to dziecko zgodnie z przepisami ruchu drogowego musi byc w foteliku

Doggi, myślę, że ze zwykłym stanikiem to kiepski patent, bo albo Ci ramiączko poleci do tyłu albo będziesz musiała je cały czas trzymać... Średnio wygodne..

Dziewczyny mam pytanie. Pamiętam, że była kiedyś mowa o proszkach dla Dzieci. My byliśmy wczoraj na zakupach- trochę połaziłam. I chodzi mi o proszek BIAŁY JELEŃ.
Chciałabym go używać i dla Nas i dla Dziecka- od narodzin.

Muszę kupić i do białego i do koloru?

Czy któraś go używała? I może się wypowiedzieć?

A płyn do płukania dla Dzidzi to chyba Lovelę wezmę- z tego co widziałam to jest uniwersalny do kolorów i do bieli tak?

zebrra wyjdzie w praniu tak naprawdę... Ja raczej nie planuję jakoś długo karmic cycem, więc nie wiem czy to dla mnie opłacalny interes... i czy w ogóle są takie wielkie cyckonosze dla karmiących... póki co największy widziałam D, co ja DD miałam przed ciążą :p

ja nie dam :p Bo wstyd i hańba :p Planuje se kupic spodnie skejty :p żeby wyglądac symetrycznie :p i założę bluzę Tomskiego i hadziaaaa :p

reklama
Do góry