reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Anita cudna ta panda
aestima fajna ta bluza z uszkami, Dzisiaj piekna pogoda, a jak cieplo.

Pierwszy raz wstawiam zdjecia :zawstydzona/y: wiec mam nadzieje, ze sie uda :-) To sa te ciuszki co maz dostal od kolegi

30032011078.jpg30032011079.jpg30032011077.jpg

wpadlam sie na dobranoc pochwlaic co mi kolezanka zrobila jedna czesc kompleciku... czapa i buciki, jeszcze mi robi kamizeleczke dla malej i opaske :-D

341265d1301515430-gorzow-wlkp-miedzyrzecz-swiebodzin-okolice-kopia-moje-dzierga-ki-002.jpg

sliczne prawda :-)

cinamon, zołza, aestima u mnie to nie była blokada, przeszłam operacje na obu jajnikach i po tym one się zablokowały. Półtora roku się leczyłam ale hormony też niewiele zdziałały. Miałam już w ręku skierowanie na kolejny zabieg (laparoskopowe nakłuwanie) załatwiony urlop w pracy na ten czas a za dwa tygodnie "zaraziłam się w szkole jelitówką" która dość długo trwała. Test robiłam mechanicznie, już niejeden był za mną. Najpierw pokazała się krecha w polu testowym, więc doszłam do wniosku, że test zepsuty, bo w kontrolnym się nie pojawiła ;) ale po minucie patrzę jeszcze raz i są dwie. Trochę się zdziwiłam, tym bardziej, że w czasie przypadającym na owulację nie było ani pęcherzyka ani płynu po owulacji. Kompletnie jakby jej nie było. Później cały czas martwiłam się, czy ciąża się utrzyma , bo układ hormonalny nie działał jak należy, ale mądry lekarz mnie prowadził :D No to na tyle historii :)

Uwielbiam takie happy endy z prawdziwego życia!!!

reklama
Do góry