reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Traschka, patrzyłam na all, jednak można kupić, nie ma tragedii ;) Wierzę, że znajdziesz :)

zebrra - udane zakupy, gratuluję wózeczka! też mi się bebecary podobają, ale niestety waga nie na schodki w moim bloku...
Dziękuję :) Tak, bebecary pod względem wagi są...bezkonkurencyjne ;) Ja na szczęście nosić go nie będę :)

reklama
No ze skórzaną tapicerką w aucie nie jest tak do końca w sytuacji, kiedy ma się klimatronik. :tak: Mi się w każdym razie sprawdza niezależnie od pory roku. No, ale skórzana kanapa - przy kocie odpada :no:
Zebrra - odnośnie biustonoszy do karmienia - myślisz, że już nam nic nie urośnie po porodzie ? No i dzięki za uświadomienie odnośnie adaptera do Chicco - takie miałam podejrzenie. Czy ten stelaż pasuje tylko do fotelika czy wszystkiego Maxi Cosi ?

No ze skórzaną tapicerką w aucie nie jest tak do końca w sytuacji, kiedy ma się klimatronik. :tak: Mi się w każdym razie sprawdza niezależnie od pory roku. No, ale skórzana kanapa - przy kocie odpada :no:
Zebrra - odnośnie biustonoszy do karmienia - myślisz, że już nam nic nie urośnie po porodzie ? No i dzięki za uświadomienie odnośnie adaptera do Chicco - takie miałam podejrzenie. Czy ten stelaż pasuje tylko do fotelika czy wszystkiego Maxi Cosi ?
Kochana, ja dopiero się dorobiłam auta z klimą ;) Wszystkie poprzednie były bez ;)
A co do staników, to moim zdaniem urośnie, przynajmniej tak było zawsze w moim przypadku... ja normalnie noszę miseczkę C, a na okres karmienia zawsze kupowałam D/DD i wystarczało...

Aaaa pytałaś o ten stelaż.. pasuje do fotelika. Na nim (mówię o tym, który wkleiłam) możesz zamontować siedzisko quinny speedi sx i masz gotową spacerówkę...

Zebrra, ale ekstra zakupy- gdzie kupiłaś te spodenki dla małego??
Biustonosze też super- chyba zaraz zakupię:)))

Kochana, ja dopiero się dorobiłam auta z klimą ;) Wszystkie poprzednie były bez ;)
A co do staników, to moim zdaniem urośnie, przynajmniej tak było zawsze w moim przypadku... ja normalnie noszę miseczkę C, a na okres karmienia zawsze kupowałam D/DD i wystarczało...
Ja w poprzednim miałam klimę w postaci guziczka - wtedy chłodziło - ale żeby przyspieszyć trzeba było wyłączyć :eek: No więc stwierdziłam, że nigdy więcej takich wynalazków. No i czy w tamtym czy w tym żadnych katarków, bólu gardła, zatok - nic a nic z tych rzeczy.
Co do biustonoszy to normalnie miałam większe B a od razu na poczatku ciąży wywaliło mnie na D i się po prostu zastanawiam czy to koniec. :shocked2:
A spacerówkę to mam Chicco i w związku z tym zastanawiam się czy jest sens inwestować a ten stelaż.

zebrra
Gratuluje wózka. Oby wszystko było oki.

andariel
Moja córe (2 lata i 7 m.) tez za chłopca biora, czasami. Na zime kupilam jej kombinezon Tchibo (do wyboru był rózowy i niebiesko brazowy) wziełam ten niebieski, bo róz to w dodatkach albo w polaczeniu z granatem lub innym ciemnym tylko uznaje.

Od dzisiaj nasz synek bedzie miał gdzie spać, mam to co chciałam - kołyske.

mgordon - na szczęście Ninka zaakceptowała spinkę we włosach (co za sukces!), więc już wygląda jak dziewczynka; więcej jej też różopodobnych rzeczy i kiecek sprawiłam - i już nikt jej z chłopcem nie myli:-D
pokażesz kołyskę?

reklama
mgordon - na szczęście Ninka zaakceptowała spinkę we włosach (co za sukces!), więc już wygląda jak dziewczynka; więcej jej też różopodobnych rzeczy i kiecek sprawiłam - i już nikt jej z chłopcem nie myli:-D
pokażesz kołyskę?

Kolyske, a własciwie taki kosz wiklinowy ta takim stojaku wyszukałam u wujka w antykwariacie ,wiec jak go doprowadze do stanu idealnego dla mojego krytycznego oka to sie pochwale. Cudo to nie jest ale 300 zl w kieszeni bo tyle trzeba liczyc na te kolyki coneco, ktore maja same mi niepotrzebne funkcje.

A co do spineczek to moja też nosi, ale zima jak miala czapke ( co prawda taka srebno-biała dziwczeca) to nawet jej rózowy szalik wiazalam (dostala od tesciowej) a i tak slyszalam, ze chlopczyk :-) Ale ja tez chlopczyca bylam wiec sie nie przejmuje

Do góry