reklama
Icak - jak ją noszę teraz, czyli z dość dużym już brzuszkiem, to jest leciutko przed kolanko - zależy ile masz wzrostu (ja mam 169cm). Ona jest zresztą szyta też na ciążę (ma takie marszczenie z przodu i nie podnosi się jakoś mocno)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzięki za rady w sprawie sukienki
Doris, ja grykę wyczuwam ręką, Ty nie? Takie jakby łuski, pomacaj dokładnie ten swój materac![]()
Dziękuję:-),
tak szczerze mówiąc jeszcze go nie macałam, jest jeszcze w folii ale sprawdzę jak będę zakładać pościel :-)
dziewczyny, czy wy macie dla dzidziolków jakieś kurteczki, choidzi mi o coś cieńszego...nie zawsze lato jest takie upalne jak rok temu. ja nie mam, tylko sweterki mam i bluzy welurkowe
icak
Fanka BB :)
Icak - jak ją noszę teraz, czyli z dość dużym już brzuszkiem, to jest leciutko przed kolanko - zależy ile masz wzrostu (ja mam 169cm). Ona jest zresztą szyta też na ciążę (ma takie marszczenie z przodu i nie podnosi się jakoś mocno)
Dzięki dagamit za wskazówki, mam nadzieje że u mnie będzie podobnie
edit: w końcu udało się z suwaczkiem :-)
Gdyby ktoś był zainteresowany dziś w biedronie widziałam 4pak chusteczek nawilżających Dada za 11,90zł
Ostatnia edycja:
tusenfryd18
Fanka BB :)
Ja mam jedynie 3 bluzy wtym dwie takie grubsze można powiedzieć i z kapturem.Jak będzie chłodniej ubiorę na tzw.cebulkę.Nie sądzę żeby nawet tu było n atyle chłodno żeby potrzebować kurtkę,w razie czego i potrzeby można owinąc maleństwo w kocyk lub becik.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ja Wam się pochwalę jak idealnie dobrałam kolorystycznie do wózka torbę, śpiwór i parasolkę ( są z tego samego materiału ) - są niemal identyczne jak ciemniejszy materiał
a zakup przez Allegro.Kocyk letni przy tym w odcieniu troszkę od czapy, ale da się przeżyć. Gorzej z zimowymi. :-(
Mam dla Młodej cienką kurteczkę na 62 cm, a później już większą, taką na wiosnę gdy w kombinezoniku będzie za ciepło.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Mam dla Młodej cienką kurteczkę na 62 cm, a później już większą, taką na wiosnę gdy w kombinezoniku będzie za ciepło.
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Nie mam kurteczki i nie kupuje mam z dwie bluzy na 62, a wasze wole ubrać na cebulke. Zreszta nie cierpie przegrzewania i chyba z dobrym efektem bo moja mała nigdy jeszcze antybiotyku nie dostała, a w sterylnym jej nie trzymam (pies, kot, przedszkole i inne) :-)
Szukam kurteczki takiej na 68 (ew.74 bo z rozmiarówka roznie) na jesien, a na zime mam juz kombinezon (byla akurat promocja u Wójcika i zaplaciłam ok.30 zł).
Kupujecie spirytus czy takie waciki nasaczone w aptece do pepka?
Nie mam kurteczki i nie kupuje mam z dwie bluzy na 62, a wasze wole ubrać na cebulke. Zreszta nie cierpie przegrzewania i chyba z dobrym efektem bo moja mała nigdy jeszcze antybiotyku nie dostała, a w sterylnym jej nie trzymam (pies, kot, przedszkole i inne) :-)
Szukam kurteczki takiej na 68 (ew.74 bo z rozmiarówka roznie) na jesien, a na zime mam juz kombinezon (byla akurat promocja u Wójcika i zaplaciłam ok.30 zł).
Kupujecie spirytus czy takie waciki nasaczone w aptece do pepka?
reklama
Podziel się: