Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
W sprawie wózka to u mnie też sprawa wciąż otwarta... w sklepie podobał mi się tako warrior ale sprzedawca odradził, bo ponoć bardzo awaryjne są te plastikowe wpięcia do stelaża.
Moimi faworytami są Xlander 4 kołowy lub Jedo Fyn 4ds, ale chyba wygra Jedo mimo że droższy zważywszy na większą gondolkę i amortyzacje, a chciałabym Hanule powozić jeszcze w zimę w gondolce. Natomiast Xlander ma super łatwe wypięcie gondoli i ładniejszą spacerówkę, ale bez amortzacji niestety. Niestety idealnych wózków nie matrzeba iść na kompromis.
Icak w sprawie tych awarii wpięć w tako to ja w takich przypadkach nie ufam do końca sprzedawcom w sklepach...
Przed zakupem naszego wózka czytałam wiele różnych opinii w necie i nie natrafiłam się na żadnej o awaryjności, no chyba że warrior ma inne niż jumper-x ale nie wydaje mi się.
W sklepie, choć wiadomo że nie w każdym, ale z mojego doświadczenia wynika że w znacznej większości, zależy im na jak największym zysku, więc zawsze można powiedzieć coś gorszego o tańszym produkcie i próbować wcisnąć klientowi droższy... Niestety takie są realia, duża konkurencja...
Niedalej jak w piątek w szkole rodzenia dziewczyna mówiła ze w sklepie polecali jej materac do łóżeczka lateksowy, że te gryka-pianka-kokos się już nie sprzedają, i najlepsze są teraz tylko i wyłącznie lateksowe... Szczegół jest taki ze cena lateksowego to ok 200zł a gryczanego 60zł...
Tylko nawet patrząc na nasze forum widać że gryka-pianka-kokos jednak ciągle są kupowane i to w niemałych ilościach