reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Widzę, że na tapecie macie biustonosze do karmienia (nieśmiertelny temat :-) ) - nie wiem, czy już o tym nie pisałam, ale jeśli mogłabym podpowiedzieć, to pokażę Wam co ja kupiłam i po wypróbowaniu polecam w 100% (oczywiście nie karmiłam jeszcze, ale mechanizm działa idealnie):
czarny:

http://www.biustonoszedokarmienia.pl/produkt-PL-25-Alles-Biustonosz-do-karmienia-Mama-Bianca.php

i biały:

http://www.biustonoszedokarmienia.p...Biustonosz-do-karmienia-Alles-Mama-New-02.php

Miseczki są mięciutkie, wsparte na a`la fiszbinach (takie delikatne jakby z silikonu), fajnie podtrzymują duży biust (ja już zamawiam 75F!), ale niczego nie uciskają.
Polecam, mimo że do tanich nie należą, ale są bardzo dobre gatunkowo i naprawdę sexy, a po porodzie chyba każda z nas chciałaby się tak wreszcie poczuć :-D

Ostatnia edycja:
Widzę, że na tapecie macie biustonosze do karmienia (nieśmiertelny temat :-) ) - nie wiem, czy już o tym nie pisałam, ale jeśli mogłabym podpowiedzieć, to pokażę Wam co ja kupiłam i po wypróbowaniu polecam w 100% (oczywiście nie karmiłam jeszcze, ale mechanizm działa idealnie):
czarny:

Biustonosz do karmienia Mama Bianca - Mama by Alles - biustonoszedokarmienia.pl

i biały:

Biustonosz do karmienia Alles Mama New 02 - Mama by Alles - biustonoszedokarmienia.pl

Miseczki są mięciutkie, wsparte na a`la fiszbinach (takie delikatne jakby z silikonu), fajnie podtrzymują duży biust (ja już zamawiam 75F!), ale niczego nie uciskają.
Polecam, mimo że do tanich nie należą, ale są bardzo dobre gatunkowo i naprawdę sexy, a po porodzie chyba każda z nas chciałaby się tak wreszcie poczuć :-D

Dagamit to są biustonosze dokładnie z tej firmy co ja kupiłam :biggrin2: ja je używam a od czasu do czasu pozwole sobie na Triumpha
http://www.alles.pl/sklep/index.php

Dagamit super, to mało powiedziane :-)
kręgosłup mnie nie boli, są lekko usztywniane, mają fiszbiny, które sie nie wbijają i ładnie kształtują piersi, ja je nosze już parte lat i jestem zadowolona, do karmienia też zakupie z tej firmy na pewno ale jak pisałam wstrzymam sie do porodu bo mojej mamie strasznie urósł z mlekiem (właśnie po porodzie)

Kati ja właśnie do karmienia kupiłam i mam nadzieję, że się sprawdzą. Miseczki są bardzo elastyczne, ale ja i tak wzięłam F, bo boję się, że E może już nie wystarczyć :-)

Mysia jaka komode z Ikei masz (wielkosc, model)? Ja wlasnie mam zamiar jakas wybrac i nie moge sie zdecydowac na wielkosc. No i powiedz czy zadowolona z niej jestes.
Ja mam taką jak Traschka, tylko z 4 szufladami..dokładnie taką
IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady
Jestem zadowolona, dużo się do niej mieści, stabilna, za taka cenę to ok. Wymiary: Szerokość: 80 cm, Głębokość: 48 cm, Wysokość: 100 cm

O i znowu biustonosze...ja zakupię kolejny po wypłacie, bo miseczka C już nie starcza i to już jakiś czas...i albo to będą te co poleciła Kati czy Dagamit...

reklama
Dagamit, ładne te biustonosze :-)

A ja zrobiłam listę zakupów od sprzedawcy, którego polecałyście, na 313zł - ale to z materacykiem i przewijakiem plus czapeczki, pierdółeczki i rzeczy higieniczne, tak więc i tak nieźle wyszło. Po wypłacie zakupię i będzie
prawie wszystko...

Do góry