reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

zolza właśnie sprawdziłam mój rachunek ze smyka sprzed 2 tygodni.Ja w smyku za ażurowy płaciłam 29,99 taki sam jak na allegro jest.Podejrzewam ,że każdy smyk będzie miał te same ceny więc sprawdz u siebie.

Co do Mothercare to ja też w to wątpię u mnie na wyprzedażach dużych był za 69 zł

:szok: ja pierniczę, co za ceny! a my jesteśmy zbyt zamożni, żeby dostać zasiłek na wychowawczym :wściekła/y:

Dziękuję Ci bardzo, smyka mam bliziutko, więc nawet na spacer mogę się przejść :-)

reklama
Aestima ale te malusie to są strasznie malutkie tak na oko.Ja się zastanawiałam do czego taki kocyk by mi posłużył bo i do wózka wydawał się być za mały...Chyba ,że to nie ten sam o którym ja mówię.Ale jedno jest pewne gatunkowo jest identyczny jak ten z allegro czy smyka który ja kupiłam za 29 i mój jest normalny duży.

Nie wiem jakie są te małe, ale te duze mi osobiście wydawały się za duże. Ja zamówiłam ażurowy na allegro i jestem zadowolona:)

Uff, zmieściłam się w jedną kieckę- już myślałam, że przed operą będziemy musieli skoczyć do centrumhandlowego po strój na mnie;) Idziemy na balet "zniewolony umysł", forever, napiszę Ci jutro jak zareagował Mieszko:) A tak w ogóle dowiedziałąm sie ,ze w filharmonii u mnie są w niedzielę rano koncerty dla kobiet w ciąży i dzidziusiów w brzuszku- za tydzień idziemy:tak:

Aestima super sprawa! Ja ogromnie żałuję, że moim mieście nie ma filharmonii. Po pierwsze nie mam pracy na miejscu hehe, po drugie sama też chętnie poszłąbym na koncert. Jak dotąd brałam udział w takich koncertach jako muzyk i wydaje mi się, że to fajna sprawa, tyle że to były koncerty już dla mam z maluszkami. Krótkie, fajnie prowadzone kocerty niedzielne z programem w sam raz dla dzieci, np muzyka z bajek. Polecam wszystkim, które mają taką mozliwość;)

O koncertach dla dzieci tak, ale dla ciężarówek nie słyszałam :-) Zaraz popatrzę w Wawie, ale nie przypominam sobie aby były. Ja byłam z Młodą na przesłuchaniu w ramach Konkursu Chopinowskiego - jako, że to był październik ub. r. wątpie czy coś z tego zapamiętała. :-p Aestima - czekam na wieści.
Traschka - może i gdzieś napisałaś, ale jakoś umknęło to mojej uwadze - na jakim instrumencie grasz ?

reklama
Do góry