reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Setanka, moja szuflada ma 10 cm- mała, ale zwsze cos tam można upchnąć... (np. śpiwór do wózka czy kombinezon na zimę...

Ja niestety tez juz w zadna kurtke/płaszcz swoj sie nie mieszcze, ale na wisne dostałam od kolezanki plaszczyk, w ktorym ona chodzila beac w ciązy i ma duzo miejsca w brzuszku wiec bedzie ok. tylko musze go jeszcze wyprasowac a bardzo mis ie nie chce do tego zabierac bo to taki material ze doprowadzenie do do jako takiego wyglada zajmuje duzo czasu:-D

He he, ja też się nie dopinam ;-) Na zimę miałam płaszcz po cioci, a teraz chętnie go zdjęłam. Noszę lżejszy swój - zapinam 2 guziki, trzeci odpięty, ale brzuszek zapakowany w kilka warstw, żeby młody nie zmarzł :-)

Co do zakupów, to się pochwalę, że przyszła mi pościel - jest cudna! :-D Poza tym ostatnie ciuszki i laktator - kupiłam zwykły, ręczny - mam nadzieję, że nie będę musiała go często używać, ale w razie czego musi być.
He he - i zamówiliśmy z mężem gumki... Bo nie mogę bez [muszę uważać na wilgoć, żeby mi grzybek nie wrócił :zawstydzona/y:] - no i trafiliśmy na jakąś promocję - 100 sztuk za 48zł. Czekamy teraz na przesyłkę ;-)

Zołza 100sztuk!! :-D O matko! Jestem porażona, bo u nas seks wygląda tak, jak wczoraj w serialu Usta usta - jak oglądałyście, to wiecie o co chodzi :-D

oj, to jak przyjdzie przesyłka mamy Ciebie z głowy?;))

Zołzunia, a jaki ten laktator- ja też myślę o czymś tanim, bo mam zamiar laktatora używać sporadycznie.

reklama
He he, ja też się nie dopinam ;-) Na zimę miałam płaszcz po cioci, a teraz chętnie go zdjęłam. Noszę lżejszy swój - zapinam 2 guziki, trzeci odpięty, ale brzuszek zapakowany w kilka warstw, żeby młody nie zmarzł :-)

Co do zakupów, to się pochwalę, że przyszła mi pościel - jest cudna! :-D Poza tym ostatnie ciuszki i laktator - kupiłam zwykły, ręczny - mam nadzieję, że nie będę musiała go często używać, ale w razie czego musi być.
He he - i zamówiliśmy z mężem gumki... Bo nie mogę bez [muszę uważać na wilgoć, żeby mi grzybek nie wrócił :zawstydzona/y:] - no i trafiliśmy na jakąś promocję - 100 sztuk za 48zł. Czekamy teraz na przesyłkę ;-)

matko 100 sztuk jak my w ciąży to raz na miesiąc :-(

Zołza 100sztuk!! :-D O matko! Jestem porażona, bo u nas seks wygląda tak, jak wczoraj w serialu Usta usta - jak oglądałyście, to wiecie o co chodzi :-D

hahaha wiem widziałam dobre to było :-D:-D:-D - swoją drogą lubie ten serial
i u nas słoneczko powoli zwycieża z chmurami :-)

Do góry