reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Ja niestety tez juz w zadna kurtke/płaszcz swoj sie nie mieszcze, ale na wisne dostałam od kolezanki plaszczyk, w ktorym ona chodzila beac w ciązy i ma duzo miejsca w brzuszku wiec bedzie ok. tylko musze go jeszcze wyprasowac a bardzo mis ie nie chce do tego zabierac bo to taki material ze doprowadzenie do do jako takiego wyglada zajmuje duzo czasu
He he, ja też się nie dopinam ;-) Na zimę miałam płaszcz po cioci, a teraz chętnie go zdjęłam. Noszę lżejszy swój - zapinam 2 guziki, trzeci odpięty, ale brzuszek zapakowany w kilka warstw, żeby młody nie zmarzł :-)
Co do zakupów, to się pochwalę, że przyszła mi pościel - jest cudna! Poza tym ostatnie ciuszki i laktator - kupiłam zwykły, ręczny - mam nadzieję, że nie będę musiała go często używać, ale w razie czego musi być.
He he - i zamówiliśmy z mężem gumki... Bo nie mogę bez [muszę uważać na wilgoć, żeby mi grzybek nie wrócił ] - no i trafiliśmy na jakąś promocję - 100 sztuk za 48zł. Czekamy teraz na przesyłkę ;-)
Co do zakupów, to się pochwalę, że przyszła mi pościel - jest cudna! Poza tym ostatnie ciuszki i laktator - kupiłam zwykły, ręczny - mam nadzieję, że nie będę musiała go często używać, ale w razie czego musi być.
He he - i zamówiliśmy z mężem gumki... Bo nie mogę bez [muszę uważać na wilgoć, żeby mi grzybek nie wrócił ] - no i trafiliśmy na jakąś promocję - 100 sztuk za 48zł. Czekamy teraz na przesyłkę ;-)
reklama
He he, ja też się nie dopinam ;-) Na zimę miałam płaszcz po cioci, a teraz chętnie go zdjęłam. Noszę lżejszy swój - zapinam 2 guziki, trzeci odpięty, ale brzuszek zapakowany w kilka warstw, żeby młody nie zmarzł :-)
matko 100 sztuk jak my w ciąży to raz na miesiąc :-(
Zołza 100sztuk!! O matko! Jestem porażona, bo u nas seks wygląda tak, jak wczoraj w serialu Usta usta - jak oglądałyście, to wiecie o co chodzi
hahaha wiem widziałam dobre to było - swoją drogą lubie ten serial
i u nas słoneczko powoli zwycieża z chmurami :-)
Podziel się: