reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dołączam do tematu kurtkowo-płaszczowego i powiem Wam, że u mnie od dawna masakra! Głównie ze względu na brzuch i piersi. Bez sensu było kupować specjalnie nową kurtke, więc w ostatnich tygodniach poratowała mnie koleżanka - tylko że ta jej kurtka to na mnie prawdziwy namiot!! :-D Ale co tam, parę razy wyszłam. Teraz podobnie jak Traschka chodze już w swoich niezapiętych i modlę się, żeby jak najszybciej zrobiło się ciepło. Dziewczyny, został nam max miesiąc noszenie kurtek/płaszczy więc chyba nie ma sensu wydawać kasy!

reklama
O widzisz Misialina 13 cm to już coś, bo 8 to troche słabo... Napiszę do pana czy da radę głebszą tą szufladę zrobić. W końcu skoro komodę będzie robił pod zamówienie, to i łózeczko chyba może troche zmodyfikować ;)

Dziękuję za fatygę ;)

Setana no mnie zdziwiłaś tą głębokością szuflady. Nie chodzi tu o wymiar paczki? Raz się tak zdziwiłam bo czytałam wymiary, a okazało się, że to były wymiary właśnie złożonej paczki a nie rozłozonego mebla.

Dagamit ja bynajmniej nie zamierzam już kupować żadnej kurtki, szkoda mi kaski. Przechodzę w rozpiętym płąszczyku, już niedużo zostało. Ja zresztą lubię rozpięty:)

przeglądałam all czy może coś używanego fajnego trafię, ale gdzie tam... więc ja też kurtki zadnej już nie kupuję, szkoda mi kasy; pochodzę w rozpiętej powiewając połami na boki:)

Setana faktycznie 8 cm to ciut za mało jednak; a sama szuflada jak najbardziej przydatna; tylko skalkuluj jak łóżeczko wstawisz - czy np. równolegle do ściany i czy wtedy szufladę otworzysz:) my tak właśnie się zrobiliśmy przy Nince, że pokój sobie jakoś rozplanowaliśmy, po czym wstawiliśmy łożeczko i niestety nie dało rady otworzyć szuflady:) może to i oczywiste, ale jak widać w ferworze kompletowania wyprawki można zapomnieć wziąć to pod uwagę;)

Traschka niestety ale z tymi 8 cm to chodziło o głebokosc szuflady, bo pytałam w mailu. Mam jednak nadzieję, że skoro Pan jest tak bardzo elastyczny i zrobi mi na wymiar komodę to i z szufladą nie bedzie problemu.

Andariel dobrze, że zwracasz uwagę na to, bo często planujac zapominamy o istotnych szczegółach. U nas na szczęście nie bedzie z tym problemu, bo w pokoiku naszej Iskierki za duzo mebli to nie będzie, więc dokładne ustawienie bedziemy ćwiczyć po zrobieniu porzadków i po tym jak będziemy mieć komodę i łóżeczko.

Traschka, Andariel, damy radę w rozpiętych :-) - ja wierzę, że już niedługo kurtki w ogole nie będą nam potrzebne, choć dzisiejsza pogoda nie nastraj mnie optymistycznie :-)

Chyba wywołałam burzę kurtkową :-) ja w końcu też nic nie kupuję, mam jeszcze sportową w której sie mieszczę, a potem - niech szybko sie ciepło zrobi :biggrin2:

reklama
Do góry