reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Dołączam do tematu kurtkowo-płaszczowego i powiem Wam, że u mnie od dawna masakra! Głównie ze względu na brzuch i piersi. Bez sensu było kupować specjalnie nową kurtke, więc w ostatnich tygodniach poratowała mnie koleżanka - tylko że ta jej kurtka to na mnie prawdziwy namiot!! :-D Ale co tam, parę razy wyszłam. Teraz podobnie jak Traschka chodze już w swoich niezapiętych i modlę się, żeby jak najszybciej zrobiło się ciepło. Dziewczyny, został nam max miesiąc noszenie kurtek/płaszczy więc chyba nie ma sensu wydawać kasy!

reklama
O widzisz Misialina 13 cm to już coś, bo 8 to troche słabo... Napiszę do pana czy da radę głebszą tą szufladę zrobić. W końcu skoro komodę będzie robił pod zamówienie, to i łózeczko chyba może troche zmodyfikować ;)

Dziękuję za fatygę ;)

Setana no mnie zdziwiłaś tą głębokością szuflady. Nie chodzi tu o wymiar paczki? Raz się tak zdziwiłam bo czytałam wymiary, a okazało się, że to były wymiary właśnie złożonej paczki a nie rozłozonego mebla.

Dagamit ja bynajmniej nie zamierzam już kupować żadnej kurtki, szkoda mi kaski. Przechodzę w rozpiętym płąszczyku, już niedużo zostało. Ja zresztą lubię rozpięty:)

przeglądałam all czy może coś używanego fajnego trafię, ale gdzie tam... więc ja też kurtki zadnej już nie kupuję, szkoda mi kasy; pochodzę w rozpiętej powiewając połami na boki:)

Setana faktycznie 8 cm to ciut za mało jednak; a sama szuflada jak najbardziej przydatna; tylko skalkuluj jak łóżeczko wstawisz - czy np. równolegle do ściany i czy wtedy szufladę otworzysz:) my tak właśnie się zrobiliśmy przy Nince, że pokój sobie jakoś rozplanowaliśmy, po czym wstawiliśmy łożeczko i niestety nie dało rady otworzyć szuflady:) może to i oczywiste, ale jak widać w ferworze kompletowania wyprawki można zapomnieć wziąć to pod uwagę;)

Traschka niestety ale z tymi 8 cm to chodziło o głebokosc szuflady, bo pytałam w mailu. Mam jednak nadzieję, że skoro Pan jest tak bardzo elastyczny i zrobi mi na wymiar komodę to i z szufladą nie bedzie problemu.

Andariel dobrze, że zwracasz uwagę na to, bo często planujac zapominamy o istotnych szczegółach. U nas na szczęście nie bedzie z tym problemu, bo w pokoiku naszej Iskierki za duzo mebli to nie będzie, więc dokładne ustawienie bedziemy ćwiczyć po zrobieniu porzadków i po tym jak będziemy mieć komodę i łóżeczko.

Traschka, Andariel, damy radę w rozpiętych :-) - ja wierzę, że już niedługo kurtki w ogole nie będą nam potrzebne, choć dzisiejsza pogoda nie nastraj mnie optymistycznie :-)

Chyba wywołałam burzę kurtkową :-) ja w końcu też nic nie kupuję, mam jeszcze sportową w której sie mieszczę, a potem - niech szybko sie ciepło zrobi :biggrin2:

reklama
Do góry