traschka
Mama Marysi
Setana ja mam przewijak na łóżeczko, ale widzę, że jest tez wersja mojej komody z przewijakiem na górze. Wtedy kawałek wystaje z tyłu i głębokość komody zwiększa się do 75cm.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas w podobny wieku jak u Misialiny - ok 6 lat...Misialina, zebrra - a w jakim wieku zauważyłyście u dzieci znaczną poprawę/zniknięcie azs?
Wiesz co, ja zawsze patrzę na skład po prostu.. Pierwszy balsam, który kupiłam to był ten nawilżający (składniki aktywne to D-panthenol, alantoina - zawarte w wielu kosmetykach dla maluchów), więc nie miałam obaw, zeby zastosować go u Jasia...zebrra a dla jakiego wieku sa przeznaczone te produkty ziaja czy mozna dla noworodka? bo nie ma tam napisane w opisie
Eva, napisałam do nich maila z pytaniem, od jakiego wieku można stosować te 3 balsamy, co mnie zadziwiło, to, to, że niecałe 10 minut później dostałam odpowiedź! Szokzebrra a dla jakiego wieku sa przeznaczone te produkty ziaja czy mozna dla noworodka? bo nie ma tam napisane w opisie