reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy na zakupy ;)

Setana ja mam przewijak na łóżeczko, ale widzę, że jest tez wersja mojej komody z przewijakiem na górze. Wtedy kawałek wystaje z tyłu i głębokość komody zwiększa się do 75cm.

reklama
Misialina, zebrra - a w jakim wieku zauważyłyście u dzieci znaczną poprawę/zniknięcie azs?
U nas w podobny wieku jak u Misialiny - ok 6 lat...

zebrra a dla jakiego wieku sa przeznaczone te produkty ziaja czy mozna dla noworodka? bo nie ma tam napisane w opisie
Wiesz co, ja zawsze patrzę na skład po prostu.. Pierwszy balsam, który kupiłam to był ten nawilżający (składniki aktywne to D-panthenol, alantoina - zawarte w wielu kosmetykach dla maluchów), więc nie miałam obaw, zeby zastosować go u Jasia...

Setanko...ja mam szufladę w łóżeczku i powiem Ci że mozna tam duzo zmieścic...pościel, prześcieradełka, ochraniacze itp...więc ja mogę Ci polecić

Hej kobitki. Wrócę do tematu za ciasnych płaszczy: ja w wiosenno -jesiennym przeszyłam guziki o kilka cm i mogę jeszcze pochodzić z miesiąc. Szkoda kupywać już specjalnie szerokich płaszczy i kurtek specjalnie na duży brzuszek.

Misialina ale ta Twoja szuflada też taka płytka jest? W linku który podałaś nie mogę doczytać się głebokosci tej szuflady.

Setanko...zmierzyłam właśnie i ma 13 cm :)
Baśka 1 ... ja mam serduszka w kwaituszkach ecru...wcześniej na tym wątku wkleiłam zdjęcia

reklama
zebrra a dla jakiego wieku sa przeznaczone te produkty ziaja czy mozna dla noworodka? bo nie ma tam napisane w opisie
Eva, napisałam do nich maila z pytaniem, od jakiego wieku można stosować te 3 balsamy, co mnie zadziwiło, to, to, że niecałe 10 minut później dostałam odpowiedź! Szok ;)

"Szanowna Pani.

Wymienione balsamy nie były testowane na dzieciach, więc oficjalnie nie możemy ich rekomendować jako produktu dla dzieci. Jednak wiemy, że składniki balsamów nie są szkodliwe dla dzieci i od 4 miesiącą życia można je stosować.
Do mycia ciała polecamy kremową bazę myjacą ziaja med.
Do kąpieli cenny jest płyn natłuszczający Ziajka. Pomocna też będzie maść oliwkowa Ziaja.

Pozdrawiamy.
Dział Obsługi Klienta"

Do góry