reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Tak, ja też jestem za tym, żeby mama sama wybierała wózek, potem pretensje może mieć tylko do siebie ;) Sama po sobie wiem, że i mama często sama nie wie czego chce ;) Przy Wice miałam 7 wózków, przy Jasiu 6 ;) I wszystkie oczywiście były mi mega potrzebne itd, itd... ;)

Tusen, ubranko śliczne, ja uwielbiam wszystkie te bluzy z uszkami :)))

Własnie przyszły moje bodziaki :)

1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
wizualnie już wiem co mi się podoba, tylko muszę dotknąć, pojeździć nim żeby się przekonać czy to ten właściwy :-D hihihi. No i nie może być zbyt ciężki, bo skoro ja mam go potem wnosić np. po schodach do Babci ;-) czeka mnie wybór dopiero pod koniec lutego, więc jeszcze trochę czasu mam.

AgatkaT, jeśli zamierzasz kupić nowy wózio, to pomyśl, czy nie warto tego zakupu odłożyć na "jak najpóźniej", żeby gwarancja nie uciekała, kiedy jeszcze dzidzia w brzuszku... ;) Jasne, warto wczesniej pojechać obejrzeć, "obmacać" itd. a nie kupować w ciemno ;)

zebra fajne te bodziaki, ale pościel jest po prostu cudna, ja dostałam już część ciuszków po moim chrześniaku i na wiosne je przejrzę, trochę pewnie skapnie mi od bratowej i z jednej strony cieszę się że ominą nas niektóre wydatki, ale z drugiej chciałabym sobie pokupować nowych rzeczy trochę, na razie jeszcze nic nie planuje, tylko łózeczko mam wybrane tak na 80-90%, wózek chcemy kupić nowy, tylko przerażają mnie ceny, chciałabym taki 3 w 1, tzn. gondola, spacerówka plus fotelik i żeby nie przekroczyć 1500 zł, macie już może swoje typy? a może by założyć nowy wątek, w którym dziewczyny przedstawialy swoje propozycje i pisały dlaczego właśnie taki a nie inny? ja w tej kwestii jestem żótodziobem, a myśle że wybór wózka jest jednym z najważniejszych wyborów i dlatego zasługuje na osobny wątek, wiem że jeszcze jest czas, ale z drugiej strony szczególnie pierworódkom byłoby wygodniej mieć taki przejrzysty wątek, m.in. do planowania wydatków

Fionka, temat wózków był kiedyś moim ulubionym ;) Spędzałam na szukaniu całe noce ;) teraz trochę wypadłam z obiegu, bo i temat mnie już nie dotyczy własciwie ;)
Moja szwagierka, która urodziła w październiku kupiła używany x-lander o taki http://allegro.pl/wozek-x-lander-xa-2010-spacer-gleboki-promocja-i1378313443.html , tylko z fotelikiem własnie. Bardzo sobie chwali i o ile nie będziesz musiała go często dżwigać, to spokojnie może być :)

Ja mam maclarena mx3 MACLAREN MX3 SPORTOWA DUZA SPACEROWKA+GONDOLA ZEST (1388980464) - Aukcje internetowe Allegro, do którego planowałam dokupić gondolę, ale przyjaciółka powiedziała, że da mi swój leviroo cały komplet 3w1 LEVIROO DUE SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK KOLA POMPOW (1389202986) - Aukcje internetowe Allegro. Sprawdzę, jak mi się go używa i jeśli coś nie będzie grało, to po prostu dokupię gondolkę do maclarena... Swoją drogą maclaren to najlepszy wózek na jaki trafiłam, myślę, ze gdyby był pierwszym wózkiem jaki bym kupiła, nie miałabym już następnych...
Byłam też zadowolona z pegperego, tyle, ze kółeczka małe...

dzięki zebrra, ten ostatni wózek jest śliczny i cena bardzo przystępna, trochę boje się tych małych kółek z przodu, bo o ile w mieście by się sprawdziły to nie wiem jak to by było, gdybym się wybrała na spacer do lasu, maclaren dla mnie jest za drogi, a x-landerze czytałam, jest chwalony, musze jeszcze poszukać wersji z fotelikiem, może akurat

Ostatnia edycja:
Ja znowu troszke kupiłam.Szkoda że nie znam płci jeszcze to bym już wiedziała co kupić a takto musze uniwersalnie.
IMG_3241.jpg
To body świąteczne to juz na 86 kupiłam ale naprawde malutkie jest,mam nadzieje że trafiłam z rozmiarem.
Zastanawiam sie czy dużo kupować na 50 rozmiar,bo narazie mam jedno.Aleksander jak sie urodził miał 59cm.Ale ubranka na 56,których miałam najwięcej pasowały na niego.

Szalejecie z tymi zakupami ;) ja tez się oprzeć nie mogę, w poniedziałek kupiłam dwie buteleczki, prędzej czy później się przydadzą jak przestanę piersią karmić. W czymś herbatki trzeba na spacery zabierać ;)

Zebrra, piękna pościel, my chyba wybierzemy coś kolorystycznie pasującego do koloru ścian w pokoju, a więc niebieskie ;)

reklama
Jej ale Wy już obkupione...ja mam tylko parę ciuszków...ale tak na maksa zacznę szaleć po usg...więc CZEEEEEKAAAAM!!!

Do góry