reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Forever, a wiesz, że ja nawet nie pomyślałam o tych paskach? Heheh :) Kupiłam też bodziaki - wszystkie w paski ;) I dwa ochraniacze na łóżeczko (używane, więc czekam na przesyłki), wtedy wrzucę fotki...

reklama
Traschka, super Ci się trafiło! Powiem szczerze, że przy Wice wyprawką zajmował się Olaf z moją mamą (ja prawie cała ciąża w szpitalu), więc przy Jasiu musiałam nacieszyć się tymi zakupami, kupowałam wszystko co mi się spodobało i naprawdę wydałam kupe kasy... A teraz? Teraz cieszę się, że nie musze zbyt duzo kupować :) ale i tak wpadłam już w sidła allegro... potrafię pół dnia przesiedzieć... ;)

A ja kupiłam jak na razie tylko jedno ubranko na 62cm.
IMG_3240.jpg
Uniwersalne.Ale tudno znaleśc jakieś ubranka pasujące na chłopca i dziewczynke.

ja juz znalazłam łozeczko nic specjalnego :) safari z klupsia z żyrafką za 190 na allegro ;)

do tego chce jeszcze kupic huśtawkę lub bujaczek fisher price :)

i całe meblowanie zakończone bo komode młody odziedziczy po nas :) do hasania bedzie miał pozniej jeszcze łozko :)

moja Teściowa dziś oznajmiła, że jest jeszcze łóżeczko po moim T, więc sprawę mamy z głowy... Musimy tylko odmalować i kupić materac i inne bajerki. Ale ładne to jego łóżeczko :) no a wózek kupią moi Rodzice. Tata powiedział, że jest taki zwyczaj, że Dziadkowie kupują. Szczerze przyznam, że nie słyszałam, no ale jak chcą :-D

moja Teściowa dziś oznajmiła, że jest jeszcze łóżeczko po moim T, więc sprawę mamy z głowy... Musimy tylko odmalować i kupić materac i inne bajerki. Ale ładne to jego łóżeczko :) no a wózek kupią moi Rodzice. Tata powiedział, że jest taki zwyczaj, że Dziadkowie kupują. Szczerze przyznam, że nie słyszałam, no ale jak chcą :-D

U mnie teściowa chciała nam kupować, ale jej powiedziałam, że nie chcemy, bo mamy swoje wizje i ewentualnie może nam pomóc, w sensie pójść z nami do sklepu, ale za niespodzianki zdecydowanie dziękujemy. No, a że trafiła nam się okazja, to wózek kupiliśmy sami :-)

no coś Ty... My też nie damy rodzicom wybrać wózka :-D
Oni płacą, my wybieramy.
Razem pojedziemy do sklepu.

A że z Mamuśką moją mamy podobny gust, to się nie boję kłótni w sklepie.
A mojejmu Tatusiowi i Mężowi, pewnie wszystko jedno będzie jaki kolor będzie miał wózek...

;-)

Agatka, he he, rozumiem :-) No, gdybym ja nie postawiła sprawy w ten sposób, to pewnie któregoś dnia zastalibyśmy teściową z wózkiem przewiązanym kokardą pod naszymi drzwiami :-p

reklama
Ja dostałam od mojego ojca i jego żony wózek dla Olka.Byłam bardzo niezadowolona,bo był ciężki i sztywny.Jedynym plustem było to że był jednym z niewielu wózków na polskim rynku z pompowanymi dużymi kołami.Spisał sie rewelacyjnie zimą,ale i tak nie chciałabym go nawet za darmo drugi raz.
Uważam że same powinnyśmy wybrac sobie wózki,to wkońcu mu najczeście bedziemy je prowadzić.

Do góry