reklama
Aestima
Fanka BB :)
Forever, one mi się wydają takie duże, normalne, hmm, zaraz posprawdzam wymiary Mi chodzi o takie typowo niemowlęce. A ile one kosztują ? bo drewniane są chyba w ikei, sprawdzę ile kosztują, bo może opłaca się je kupić i przemalować Ja chcę białe a na tym chcę wymalować seledynowe kropeczki....
andariel
mama super dwójki :]
nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam dla juniora taki komplecik:-) : SESAME STREET * Fajny Komplecik na LaTo z ELMO* 62 (1466066354) - Aukcje internetowe Allegro
zebrra
Potrójna mama :)
Noo!zebra obiecuje ze znajde cos zebrowego i zakupie ))
Andariel, fajny szkoda tylko, że nie 100% bawełny...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Hmm.... One są zdecydowanie mniejsze od normalnych, ale czy niemowlęce czy dziecięce już tego nie wiem. W Ikea z tego co widziałam są tylko dziecięcie kolorowe plastikowe. Te z Zary kosztują 24,99 czy 24,90 zł.Forever, one mi się wydają takie duże, normalne, hmm, zaraz posprawdzam wymiary Mi chodzi o takie typowo niemowlęce. A ile one kosztują ? bo drewniane są chyba w ikei, sprawdzę ile kosztują, bo może opłaca się je kupić i przemalować Ja chcę białe a na tym chcę wymalować seledynowe kropeczki....
Podziwiam zacięcie artystyczne Rozumiem, że na szufladzie od łóżeczka też takowe będą ;-) A może całą ją przemaluj na seledynowo skoro taka nieurodziwa ?
Andariel - komplecik bardzo fajny, jakby była sukieneczka tym stylu to bym wzięła dla Młodej choć kilka już ma.:-)
Ostatnia edycja:
agatkaT
Fanka BB :)
Dagamit super! I kolor świetny :-)
Dagamit super! I kolor świetny :-)
Dzięki! Nawet nie wiesz, jak wielki kamień spadł mi z serca...myślałam, że już nic nie kupię!!
Teraz pozostaje jeszcze dokupić dodatki - torbę i parasol, ale to już pikuś :-)
reklama
traschka
Mama Marysi
dagamit witaj w gronie szczęśliwych posiadaczek x-landerów Śliczny kolor!
Podziel się: