forever_young
Niemłoda mama Młodej
I jak tu nie kupić więcej koszul nocnych skoro mogą przydarzać się takie niespodzianki jak napisała aaga1407 nawet z wkładkami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzioolka myślę, że spanie też w biustonoszu. Ja wczoraj obudziłam się w środku nocy z wielką plamą na koszuli. Rozumiem, że mogą być jakieś upławy siary, ale tyle?? Plama miała średnicę 1o cm jak nic! Dziś śpię w biustonoszu i z wkłądkami laktacyjnymi. Tragedia, ale obciach
A macie do tego jakiś specjalny biustonosz? może taki sportowy, czy po prostu zwykły bez usztywnienia i fiszbin?No ja przezornie śpię w staniku od początku ciąży....Bez wkładek laktacyjnych jak na razie :-)
Aha, czyli wszystko jasne, dziękiMadziolka spanie jak najbardziej w biustonoszu z wkladkami. Ja w nocy czasem pomimo wkladek mialam mokra koszule bo wkładki przesiąkły. W nocy pokarm sie zbiera bo sie zadziej karmi a do tego jak spisz to uciskasz piersi wiec sie leje. Najlepsze sa bawelniane biustonosze bo po prostu nic nie gniecie
No właśnie...I jak tu nie kupić więcej koszul nocnych skoro mogą przydarzać się takie niespodzianki jak napisała aaga1407 nawet z wkładkami.
Ja podkłady w sumie używałam tyle co w szpitalu, a domu okazały się już niekonieczne, normalne podpaski wystarczyły, a po 3 tygodniach już wogóle nie były potrzebne...A ja pamiętam ,że używałam tych podkładów które w szpitalach dają i majteczek siateczkowych.Ale jest tak ,że to sprawa indywidualna jak długo trzeba je nosić.Każda kobieta na pewno indywidualnie także nie da się określić ilości zużytych podkładów...
Zobaczcie jaką dzisiaj moja mama zrobiła mi niespodziankę:
Dostałam w prezencie
koszulę - Koszula nocna w Tchibo
i szlafrok - Dwustronny szlafrok damski w Tchibo
Do szpitala komplet idealny!!A koszula super bo rozpinana i będzie nadawała się w sam raz do karmienia.W tchibo była promocja koszula przeceniona z 44,90 na 34 a szlafrok z 89 na 84 zł.Naprawdę polecam...
W zasadzie nie zamierzam kupować więcej koszul, mam dwie w domu z przedniej ciąży, a tak w domu to śpię poprostu w piżamach - koszul nie znoszę i męczę się w nich...dlatego kupiłam taką piżamkę jeszczeJa zamówiłam sobie koszulkę nocną Muzzy, dzisiaj przyszła, jest śliczna taką: MUZZY Koszula kopertowa ciążowa r.'M' Najtaniej (1478967063) - Aukcje internetowe Allegro , przetestuję ja jak się śpi dzisiaj w nocy
Traschka - ja nie widzę siebie stojącą przy umywalce co wieczór i piorącą sobie biustonosz... Wszystko też zależy od tego ile będziesz chciała karmić.
Ja myślę jeszcze o czymś takim BIUSTONOSZ DO KARMIENIA MAMI-BO BEZSZWOWY 3kol 75D (1491426896) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy