Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
andariel czy to takie podkłady: PODKŁADY poporodowe BELLA MAMMA 34x10 cm NAJTANIEJ (1485358163) - Aukcje internetowe Allegro ??co do podkładów ginekologicznych to polecam bellę -matopat te większe nawet; naprawdę dają jakiś tam komfort w kilka najgorszych dni po porodzie; ja na pewno je zakupię, ale ciut później; w samym szpitalu w 1 dobie przydalo mi sie opakowanie majtasów jednorazowych, bo je wywaliłam od razu do koszta razem z podkładem, a potem te siateczkowe szły w obroty a po paru dniach jeśli nie ma obfitych krwawień można z podpaskami śmigac już - zależy już od organizmu, nie da się tego za bardzo przewidzieć; ale pamiętam jak po korytarzu śmigały kobity bez majtasów i bez podkładów - tylko z takimi szpitalnymi zwojami ligniny - ledwo szły, bo to po prostu wypada!
z przydatnych rzeczy to jeszcze tantum rosa dodawana do wody, miałam swoją w butelce po mineralce i tez w szpitalu wciąż korzystalam (znaczy się przez całe 2 doby pobytu), potem w domu;
bo znalazłam tylko bella mamma a nie bella matopat...
Ja zamówiłam sobie koszulkę nocną Muzzy, dzisiaj przyszła, jest śliczna taką: MUZZY Koszula kopertowa ciążowa r.'M' Najtaniej (1478967063) - Aukcje internetowe Allegro , przetestuję ja jak się śpi dzisiaj w nocy
bo powiem Wam że koszulka która wcześniej kupiłam, taka: Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1496004105) - Aukcje internetowe Allegro , jest kiepska... po ok tygodniu noszenia dekolt się rozciągnął i biust wyskakuje na zewnątrz cały czas, nawet nie tyle ze wyskakuje, bo jest na zewnątrz cały czas... za mało jest po prostu tego materiału między piersiami... mojemu mężowi oczywiście to nie przeszkadza, ale zdecydowanie ta koszula nie nadaje się już np do szpitala...
Ostatnia edycja: