reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
...te podkłady mnie przerażają swoją wielkością, naprawdę jest aż tak źle??? i ile to trwa???:zawstydzona/y:
no niestety ale takie wielgachne cos trzeba nosic miedzy nogami, dlatego jak dla mnie jest to niewyobrazalne zeby to instalowac bez majtek siateczkowych:-D. A co do tego ile to trwa i ile takich podkladow trzeba to ocywuiscie jak zawsze - to zalezy od organizmu. U mnie niestety oczyszczanie trwalo długo bo jeszcze po 8 tyg. od porodu njak bylam u ginka to cos tam brudzilo, ale podklady te duze to nie pamietam jak dlugo uzywalam, ale z tego co mi sie wydaje to zuzylam ich 2 opakowania czyli 20 szt. wiec sporo

aaga, dzięki właśnie 2 opakowania zakupiłam i 2 opakowania majteczek, a tym że majtki po 5 sztuk pakowane. Mam nadzieję, że wystarczy na początek...Ja zupełnie zielona w tym temacie jeszcze, szkołę zaczynam z końcem marca dopiero, pewnie będą instruować co i jak

forever ja mam taki
gerber-krem-na-rozstepy-150ml.jpg

młoda babka w aptece mi go poleciła, mówiła ze ona stosowała i było ok wiec jej zaufałam ale wiadomo każdy organizm też inny. Jak na razie skóra gładka i super. A po kąpieli uzywam oliwki bambino

Mrsmoon - śliczne te kocyki w szczególności marynistyczny - uwielbiam te motywy i zestawienie koloru :tak:. Niestety do mojego wózka kolorystycznie niekoniecznie :-(
Aaga1407 - najpierw te gigantyczne podkłady a póżniej co - zwykłe podpaski ? Jeśli tak to jakie ?
Kati83 - aaa.... Gerber bo napisałaś Garnier, to widziałam - jak cenowo ?

Mysia, no my właśnie przewijać będziemy na poziomie 95 cm, a komoda ma 105 bo policzyli z tym obramowaniem od przewijaka co aż za ścianę zachodzi... (ono ma 10 cm właśnie)

Traschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...

Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż:)

Ostatnia edycja:
Aestima ja też najpierw się zachwyciłam Teutonią, jednak na pierwszych wertepach odrzuciłam jej piankowe kółeczka. Zdecydowanie nie na mój górzysty teren:)

reklama
Traschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...

Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż:)
Widzę, że ambitne plany macierzyńskie :-) Ja też nie wiem do końca poza tym, że Chicco i szarooliwkowy :sorry2:- jest wciśnięty w najdalszy kąt pokoju i zastawiony gratami. Już obiecałam fotkę Zebrrze jak go wyszykuję:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry