reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
no niestety ale takie wielgachne cos trzeba nosic miedzy nogami, dlatego jak dla mnie jest to niewyobrazalne zeby to instalowac bez majtek siateczkowych. A co do tego ile to trwa i ile takich podkladow trzeba to ocywuiscie jak zawsze - to zalezy od organizmu. U mnie niestety oczyszczanie trwalo długo bo jeszcze po 8 tyg. od porodu njak bylam u ginka to cos tam brudzilo, ale podklady te duze to nie pamietam jak dlugo uzywalam, ale z tego co mi sie wydaje to zuzylam ich 2 opakowania czyli 20 szt. wiec sporo...te podkłady mnie przerażają swoją wielkością, naprawdę jest aż tak źle??? i ile to trwa???
aaga, dzięki właśnie 2 opakowania zakupiłam i 2 opakowania majteczek, a tym że majtki po 5 sztuk pakowane. Mam nadzieję, że wystarczy na początek...Ja zupełnie zielona w tym temacie jeszcze, szkołę zaczynam z końcem marca dopiero, pewnie będą instruować co i jak
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - śliczne te kocyki w szczególności marynistyczny - uwielbiam te motywy i zestawienie koloru . Niestety do mojego wózka kolorystycznie niekoniecznie :-(
Aaga1407 - najpierw te gigantyczne podkłady a póżniej co - zwykłe podpaski ? Jeśli tak to jakie ?
Kati83 - aaa.... Gerber bo napisałaś Garnier, to widziałam - jak cenowo ?
Aaga1407 - najpierw te gigantyczne podkłady a póżniej co - zwykłe podpaski ? Jeśli tak to jakie ?
to ja ciapa jestem cenowo różnie średnio ok 22 zł za takie opakowanie 150 ml
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
:-)a jaka pojemność ?
Aestima
Fanka BB :)
Mysia, no my właśnie przewijać będziemy na poziomie 95 cm, a komoda ma 105 bo policzyli z tym obramowaniem od przewijaka co aż za ścianę zachodzi... (ono ma 10 cm właśnie)
Traschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż
Traschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Aestima ja też najpierw się zachwyciłam Teutonią, jednak na pierwszych wertepach odrzuciłam jej piankowe kółeczka. Zdecydowanie nie na mój górzysty teren
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Widzę, że ambitne plany macierzyńskie :-) Ja też nie wiem do końca poza tym, że Chicco i szarooliwkowy - jest wciśnięty w najdalszy kąt pokoju i zastawiony gratami. Już obiecałam fotkę Zebrrze jak go wyszykujęTraschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Ostatnia edycja:
Podziel się: