reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
heheh barmanka ja cale zycie w spodniach, jak na galowo trza bylo to tez spodnie ;-)
teraz co dopiero zaczelam w ciazy zmieniac gusta ;-) i mam swoje pierwsze sukienki i spodnice :tak:;-) bo tak poprostu mi wygodniej jest heheheh ;-)

Kocykowo - ja też dostałam wiadomego maila, ale no cóż... odpowiedź, którą otrzymała AgatkaT jest mówiąc delikatnie....mało profesjonalna zważywszy, że jest to stały allegrowy Sprzedający. Skoro się wystawia aukcje to trzeba odpisywać na maile, bo w sumie z tego co zrozumiałam Ja-Zołza nie dostała odpowiedzi na swoje zapytanie o cenę. Dziś już nie mam siły, ale jutro zamierzam napisać i do niego i do Allegro w tej sprawie - w tym twierdzenia, że ktoś się włamał do systemu. Ja bardzo nie lubię osób, które nie umieją być odpowiedzialni za to co robią, a de facto tak ten mail zabrzmiał.
Larvunia - ja bym się nie przejmowała kolorami :tak: Dokupiłabym kilka sukieneczek - szczególnie te za kapelusikami są super :-) - i spódniczej oraz rajstopek.
Aestima - mam nadzieję, że jednak odnajdziesz rzeczy wystawione na Allegro.:-(
Szydełkowe czapeczki przesłodkie, ale myślę, że na ten sezon pozostanę przy bawełnianych zwykłych - oczywiście bez troczków ;-) - ale na wiosnę/lato 2012 sprawię Młodej taką dzierganą.
Odnośnie podgrzewacza - mam mieć pożyczony Avent.

Znaleźliśmy taki, ale boje się że spali się przy 1 użyciu! ;-)
Podgrzewacz sterylizator do butelek baby zima hit (1489315373) - Aukcje internetowe Allegro

Proszę o radę! :-)

:szok::szok::szok:
Ja też bym się bała.Ja narazie jeszcze nie mam podgrzewacza.Ale w pierwszej ciąży miałam......nie pamiętam jakiej formy ale napewno nie kosztował mniej niż 50 zł,ale znowu nie był z tej górnej półki a spisywał sie bardzo dobrze.
Wiesz u mnie podgrzewacz był włączony całą noc,bo jak młody sie obudził to odrazu płakał że chce pić.Bałabym sie trochę na spaniu włączać urzadzenie które kosztuje 20zł.To tak jak z tanimi suszarkami do włosów,jak sie przegrzeje to sie mogą spalić.

Forever Ty to widzę jak mój Mąż.... :-D taki zawzięty... On mi zaraz artykułami strzelał! Że to jest karalne, że wprowadza ludzi w błąd... Że jeżeli cena "kup teraz" taka była, to sprzedawca ma obowiązek za tą cene sprzedać!

Na marginesie, któraś z Was, pisała o przypadkach, gdzie ktoś sprzedawał auto- zamiast 10 tys ustawił aukcje na 10 zł. No i Sąd (bo sprawa trafiła do sądu) orzekł, że MUSI sprzedać za te 100zł. Więc... tutaj też byśmy wygrały...

Na marginesie, któraś z Was, pisała o przypadkach, gdzie ktoś sprzedawał auto- zamiast 10 tys ustawił aukcje na 10 zł. No i Sąd (bo sprawa trafiła do sądu) orzekł, że MUSI sprzedać za te 100zł. Więc... tutaj też byśmy wygrały...
Jest wręcz przeciwnie.
Wystarczy, że Sprzedający złoży oświadczenie o wadzie oświadczenia woli, tzn. o "oczywistym błędzie" i jest po sprawie (tym bardziej, że w treści aukcji podana jest poprawna cena)... Powołuje się przy tym na art. 84. § 1. Kodeksu cywilnego co do błędu czynności prawnej...

Wiem, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale ciekawa jestem, jakie byłoby Wasze zdanie na ten temat w przypadku Waszego błędu...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry